Transparent
Inloggen
Sluiten

Yvon Mvogo: 'Ik had die bal nooit mogen spelen'

13 september 2020 19:01

Yvon Mvogo was na de zege tegen FC Groningen duidelijk in gesprek met Fox Sports over de tegentreffer. "Dat was natuurlijk mijn fout. Ik had die bal nooit mogen spelen", aldus Mvogo. "We zijn een team die van achteruit wil voetballen, maar deze goal had niet mogen vallen. Het is mijn schuld en fouten gebeuren nu eenmaal. Ik moet beter worden. Ik ben blij dat we gewonnen hebben, maar we hadden vandaag de nul moeten houden."

Volgens de doelman is er wel veel getraind op dit soort momenten. "We hebben dit soort oefeningen waarbij er druk wordt gezet door de spelers, maar in deze situatie had ik gewoon de bal lang moeten spelen", zei hij daarover. "Dit zal ik natuurlijk nooit meer doen. Het positieve is dat we vandaag gewonnen hebben met 1-3. Dit had niet mogen gebeuren, maar het is een fout en fouten kunnen gebeuren. Ik zal zorgen dat ik beter word."




Tags

mvogo yvon fox groningen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje