Transparent
Inloggen
Sluiten

Pablo Rosario: 'Het is heerlijk dat je weer voor het echie kan spelen'

13 september 2020 19:22

Pablo Rosario heeft een goed gevoel over gehouden aan de speelwijze van PSV. Dat gaf hij aan in gesprek met Fox Sports. "Ik ben gewoon mijn ding aan het doen voor het team. Ik ben heel blij dat het systeem loopt zoals wij spelen. De manier van spelen spreekt mij heel erg aan en de vrijheid die wij krijgen. Daarin probeer ik de ballen vooruit te spelen", aldus Rosario. "Vorig jaar hadden we een ander systeem met andere taken die je meekrijgt. Daarin ga je anders spelen. Ik moest toen zorgen voor de controle en daarin gecontroleerde ballen spelen. Dat was soms lastig, omdat ik bepaalde ideeën heb en dan zat je soms in een tweestrijd."

Een lange neus naar de criticasters wilde hij absoluut niet maken. "Ik ben gewoon puur aan het genieten. Gewoon van het team en gewoon dat ik weer mag spelen", zo gaf hij aan. "Weer spelen voor het echie. Vandaag was niet een heel goede wedstrijd van ons als team zijnde, maar het is heerlijk dat je weer voor het echie kan spelen en de drie punten mee naar Eindhoven gaat nemen."

De middenvelder kan een zwak seizoen nu achter zich laten. "Ik voelde me wel gewoon goed in mijn vel, maar op het veld kwam het er niet uit. Dan heb je het over een dip en dat duurde heel, heel lang", zei hij daarover. "Je kan daar niets aan doen. Het is dan gewoon hard werken en het steeds weer proberen. Ik ben blij dat het er nu weer uitkomt, maar we zijn pas bij de eerste wedstrijd en het seizoen duurt nog lang."


Discussieer mee op de forums


Tags

echie rosario dip fox gecontroleerde meekrijgt tweestrijd zijnde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.989 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

antognoni baumgartl boscagli bruma dest dumfries emmen eran feyenoord hag hendrix ihattaren malen moreno mura mvogo rkc romero rosario sadilek schmidt shevchenko sir strootman teze tinus unnerstall viergever wijnaldum zahavi