Transparent
Inloggen
Sluiten

Pablo Rosario: 'Het is heerlijk dat je weer voor het echie kan spelen'

13 september 2020 19:22

Pablo Rosario heeft een goed gevoel over gehouden aan de speelwijze van PSV. Dat gaf hij aan in gesprek met Fox Sports. "Ik ben gewoon mijn ding aan het doen voor het team. Ik ben heel blij dat het systeem loopt zoals wij spelen. De manier van spelen spreekt mij heel erg aan en de vrijheid die wij krijgen. Daarin probeer ik de ballen vooruit te spelen", aldus Rosario. "Vorig jaar hadden we een ander systeem met andere taken die je meekrijgt. Daarin ga je anders spelen. Ik moest toen zorgen voor de controle en daarin gecontroleerde ballen spelen. Dat was soms lastig, omdat ik bepaalde ideeën heb en dan zat je soms in een tweestrijd."

Een lange neus naar de criticasters wilde hij absoluut niet maken. "Ik ben gewoon puur aan het genieten. Gewoon van het team en gewoon dat ik weer mag spelen", zo gaf hij aan. "Weer spelen voor het echie. Vandaag was niet een heel goede wedstrijd van ons als team zijnde, maar het is heerlijk dat je weer voor het echie kan spelen en de drie punten mee naar Eindhoven gaat nemen."

De middenvelder kan een zwak seizoen nu achter zich laten. "Ik voelde me wel gewoon goed in mijn vel, maar op het veld kwam het er niet uit. Dan heb je het over een dip en dat duurde heel, heel lang", zei hij daarover. "Je kan daar niets aan doen. Het is dan gewoon hard werken en het steeds weer proberen. Ik ben blij dat het er nu weer uitkomt, maar we zijn pas bij de eerste wedstrijd en het seizoen duurt nog lang."




Tags

echie rosario dip fox gecontroleerde meekrijgt tweestrijd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage