Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV ook te sterk voor Jong Ajax

14 september 2020 20:44
Foto: Pro Shots

Jong PSV ook te sterk voor Jong Ajax; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft ook de tweede uitwedstrijd van dit seizoen weten te winnen. Maandagavond werd in Amsterdam met 1-2 gewonnen van Jong Ajax. In een gelijkopgaande eerste helft bleek de ploeg van Peter Uneken een stuk effectiever en kwam het op 0-2 via Justin de Haas en Cheick Touré. Vlak voor rust maakte de thuisploeg 1-2, maar de tweede helft werd aanvankelijk volledig gedomineerd door Jong PSV. Er volgden genoeg kansen om de score uit te breiden, maar nadat De Haas met een tweede gele kaart van het veld werd gestuurd kreeg Ajax weer kansen. Gescoord werd er echter niet meer, zodat drie dagen na de winst tegen Jong AZ ook Jong Ajax werd verslagen.




Tags

jong haas cheick effectiever gedomineerd gelijkopgaande toure uneken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Wat heerlijk zeg, geven even het goede voorbeeld voor het 1ste. Gefeliciteerd allemaal.
+4/-0

 
3 jaar geleden
Ajax veel balbezit tegen een compact spelend PSV. 2 mogelijkheden 2goals. DeHaas onnodige kaarten en rood. Laatste 20 min PSV met 10 man zelfs gevaarlijker. Geen gestolen punten..zeker niet
+3/-1

 
Maan (geschorst)
3 jaar geleden
Psv was echt de beste van het veld. Ajax had ook een rood kaartje verdiend pfff. Maar knap van psv. Hoop dat ze dit doorzetten!
+2/-1

3 jaar geleden
Mooi mooi, altijd goed, snavels dicht!
+5/-0

3 jaar geleden
Kijk kijk,ze kunnen het wel.
Altijd lekker.
+3/-0

3 jaar geleden
Knap resultaat tegen een ouderwets overdreven opgehemelde A’damse jeugdlichting
+4/-0

 
3 jaar geleden
Gisteren 7(!!) spelers van de JO op het veld in Groningen. Mwahhh...
+7/-0

 
3 jaar geleden
wordt tijd dat de media dat eens oppikken... msn moet PSV dat zelf ook benadrukken?!
+3/-0

 
3 jaar geleden
Ach, boeien wat de media denkt en zegt. Mensen die opletten zien het zelf ook wel, zoniet ben je ook niet echt er mee bezig.
+2/-1

3 jaar geleden
Lekkere overwinning op Jajax. Misschien een beetje gelukkig maar dat maakt het des te leuker.Die Delanghe is toch wel een prima keeper. Na die forse nederlaag tegen Excelsior was ik toch wel pessimistisch over het seizoen. Maar JPSV heeft zich goed hersteld. Tegen FCE is de volgende test. Benieuwd hoe ze zich houden tegen een fysiek sterker team.
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Bij Fox hebben ze alleen maar de mond vol over die Ekkelenkamp, Brobby en Unevar. Die Kraay jr. krijgt al een harde als er één of ander hakballetje lukt. Dat de zo aanbeden ploeg na drie wedstrijden nog steeds met 0 punten stijf onderaan bungelt wordt even voor het gemak vergeten. En dat door dit soort gedrag de rest van Nederland een enorme bloedhekel krijgt aan die ene club schijnen ze in omroepland allemaal niet te snappen. En over vanavond : terecht. Zelfs met hulp van die scheids (5 minuten blessuretijd waarin na twee minuten een PSV'er een doodschop krijgt, maar meneer geen rood trekt en op zijn klokje gaat wijzen dat de tijd er gewoon bij komt) is het ze (020 + knnb) weer niet gelukt. Genieten !!! Forza PSV.
+8/-3

 
3 jaar geleden
Lekker dit ja, ach die westerse media, ik schijt erop, maar PSV moet gewoon zo'n eigen plan trekken, dan komt t goed!

Wij komen uit de Voetbalhoofdstad...😁
+7/-1

 
3 jaar geleden
Ach por, laat gaan, is de moeite nie waard
+2/-1

3 jaar geleden
De Ajax jeugd heeft de toekomst.
+1/-0

 
 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Nou dan zeg ik altijd; PSV heeft de toekomst, zij alleen een complex 🤣🤣🤣
+3/-0

3 jaar geleden
Het resultaat mag er zijn, laten we dat vooropstellen en dat is met het zicht op het niet degraderen key, maar een eerste helft waar je zelf geen knappe aanval speelt, je niet in staat bent de bal meer dan twee keer naar elkaar over te spelen, de goals op een presenteerblaadje krijgt aangereikt (wel goed afgemaakt) en minder dan 30% balbezit hebt vind ik PSV onwaardig. Je speelt tegen een ander Jong team met 0 punten zonder enige intentie van eigen initiatief; daar worden spelers niet beter van. Voor de goal de bus parkeren heeft nu gewerkt omdat je profiteert van 2 weggevertjes en een uitstekende keeper. Ik hoop niet dat dit de standaard spelopvatting gaat worden. Maar tot nu toe heeft de winnende coach altijd gelijk!
+1/-0

3 jaar geleden
Ik ben vanwege de bekende redenen geen voorstander van "Jong" teams in 1e divisie - en al evenmin in 2e & 3e divisie - maar als je dan een ander "Jong" team treft, dan mot 't maar... betreft het hier Ajax én je wint, is het stiekem toch wel zelfs geil.
+1/-0

 
3 jaar geleden
he killer, waar was je, tijdje gemist hier...
+1/-0

 
3 jaar geleden
Beetje saai hier af & toe hè, nogal vaak wat - hoe zeg ik dat netjes? - conservatieve reacties. Afwijkende meningen worden niet altijd gewaardeerd of op waarde geschat. Ook komkommertijd dipje gehad.

Maar goed, nu is PSV weer begonnen en dan kan ik natuurlijk niet achterblijven!
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert baka bakayoko bosz brobbey crisy ehvdgxt excelsiorvriend izecson job koen maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul roger santos schandalige sutalo teze til trestena var volslagen xavisimons zusje