Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Nog geen sprake van akkoord met Eran Zahavi'

15 september 2020 16:25 - ED.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Nog geen sprake van akkoord met Eran Zahavi"; image source: Pro Shots

Volgens het Israëlische Sport5 heeft Eran Zahavi met PSV een mondeling akkoord bereikt over een tweejarig contract. De spits komt over van het Chinese Guangzhou R&F, waar hij nog een contract heeft tot december van dit jaar. In Eindhoven zou hij 1,5 miljoen euro per jaar gaan verdienen.

De international van Israël werd afgelopen weken in Chinese media al veelvuldig gelinkt aan een transfer naar PSV.

Met dank aan OrangeBanana

Update 16:25: Ook de Nederlanse media maken melding van de interesse van PSV in Eran Zahavi, waaronder het Eindhovens Dagblad. Van een akkoord met de 33-jarige spits van het Chinese Guangzhou R&F is nog geen sprake, maar de club ziet hem wel als een interessante speler. In de Chinese competitie kwam hij tot nu toe in 106 wedstrijden tot 91 treffers. Bovendien wist hij daarin ook 27 assists te geven. In de Chinese beker kwam hij in 11 wedstrijden tot 12 doelpunten en 4 assists.

Meer op ED.nl




Tags

eran zahavi guangzhou israel mondeling nederlanse orangebanana tweejarig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Eerst maar de Nederlandse berichtgeving afwachten. Ik zou de komst van Zahavi wel toe juichen. Een zeer ervaren speler erbij is welkom in het erg jonge team wat PSV is.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Zolang Rik het niet meldt, is het niet waar. ;-)
+1/-0

3 jaar geleden
Dat lijkt me een uitstekende opvolger voor Sam Lammers. Deze man kan wel een goaltje maken.
+2/-0

3 jaar geleden
Man man niet te hopen. Bijna 34, lijkt me niet de spits die we nodig hebben. Ervaring ja, maar geen spits op zn retour. Krijg gelijk Mitroglou kriebels..
+5/-5

reactie verwijderd

3 jaar geleden
PSV had ook een mondeling akkoord met Lammers....... Oeps.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Nu hebben ze tijdens het gesprek een tape-recorder laten lopen. PSV gaat een speciale verhoor-kamer inrichten voor de contract-besprekingen ;-)
+1/-0

3 jaar geleden
Als dit door gaat,heeft psv een leipe spits erbij.
2 benig ,kan goed koppen en een speler wegsteken.
Zeer goede zet,we missen ervaring voorin.
Haalt ook de druk van de jonge aanvallers weg en je koopt 15 tot 20 doelpunten.
+7/-1

3 jaar geleden
Als hij net zo'n invloed op het team heeft als Luuk de Jong zou dat zeer goed zijn. Met al die jonge spelers kunnen we wel een ervaren speler gebruiken voorin.
Maar wel veel beter dan Mitroglou graag.
+3/-1

3 jaar geleden
Als ervaren Youtube-scout zeg ik: aardige spits, heel duur, stokoud, niet doen.
+2/-3

3 jaar geleden
Deze man speelt al 8 jaar lang elk seizoen praktisch 1 op 1.. als je dat zo lang volhoud ben je een aanwinst voor dit jonge elftal.
Noni Madueke gaat nooit 40 wedstrijden volhouden, Sam gaat sowieso weg dus ik zeg doen!
+8/-0

3 jaar geleden
Is net 33 geworden. scoorde vorig seizoen 29 keer in 28 wedstrijden in China. 2018 20 keer en in 2017 27 keer gescoord aldaar. Helemaal niet slecht. Speelt overigens ook wel eens links en rechtsbuiten
+2/-0

3 jaar geleden
33, bijna 34 jaar, 1,5 miljoen salaris, contract voor 2 jaar....

Nee, gewoon nee.
+1/-7

 
3 jaar geleden
Hij is eind juli jarig, dus niet 'bijna 34'. Los van dat, idd wat aan de oude kant, maar zijn statistieken van de afgelopen seizoenen zijn wel goed, sowieso veel beter dan Mitroglou bijvoorbeeld. Buiten-EU maakt het wel weer (onnodig?) duur. Dus tja, ik vind het geen overduidelijk 'nee' en ook geen overduidelijk 'ja', ik slaap er nog even een nachtje over.
+5/-0

 
3 jaar geleden
Dat hij een niet-EU speler is maakt in dit geval niet zoveel uit. Want het minimum salaris daarvoor is plm. 450k. Dus dat is niet de oorzaak van die 1,5 miljoen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Hij heeft ook de Franse nationaliteit, dus is niet buiten de EU
+3/-0

 
3 jaar geleden
Als die bij PSV er ook 29 in schiet in 28 wedstrijden dan zou mij het een worst wezen hoe oud die is.
+10/-1

3 jaar geleden
Enerzijds anderzijds. In China haast 1 op 1,dan zal de eredivisie 1 op 2 ook mogelijk zijn denk ik. 3 miljoen voor 2 jaar voetballen. Lammers gaat weg. 33 jaar, oud, maar wel ervaren.
+3/-0

3 jaar geleden
Zijn Piroe en Romero dan zo slecht? Ik zag Piroe tijdens het trainingskamp bijna alle ballen binnenschieten.

Ik zou namelijk liever zien dat er wordt geïnvesteerd in een verdediger of middenvelder. :)
+3/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Ik zag Piroe vorig seizoen bij Sparta niet.....

Investeren in een leider op het veld zou niet verkeerd zijn. Meestal is dat niet de spits.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Maar je investeert toch eigenlijk helemaal niets. Deze speler komt dus transfervrij lijkt mij want zijn contract loopt in december af. Dan investeer je dus alleen maar in zijn salaris van 1,5 miljoen per jaar. Dus dan investeer je eigenlijk maar drie miljoen.

Als die bij PSV de zelfde statistieken zou halen als elders dan heb je toch voor heel weinig geld een goede oplossing voor Lammers? En over 2 jaar zijn Madueke en Piroe ook weer door ontwikkeld en misschien goed genoeg om volwaardig basisspeler te worden.

Je kan ook kijken voor een jongen van 23 a 24 jaar maar dan moet je rekenen op een bedrag van tussen de 15 en 20 miljoen. Voor een beetje spits.
+3/-0

 
3 jaar geleden
@Robmeister, Goede inhoudelijke post, als de transfersom zeer laag wordt.
Ook je andere post over bijna 1 op 1 lopen vind ik een goede,
Je post is veel beter onderbouwd dan simpel "nee nee" typen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Robmeister is de nieuwe schuilnaam die John de Jong gebruikt hier op het netwerk 🤭 (geintje!)
+1/-0

 
3 jaar geleden
In deze tijden kunnen we wel wat humor gebruiken ;-)
+1/-0

3 jaar geleden
103 doelpunten in 117 officiële wedstrijden in China. 122 doelpunten in 157 officiële wedstrijden in Israël. Dat zijn serieuze statistieken! Persoonlijk heb ik in de aanval liever jonge talenten staan, omdat die het meeste geld opleveren bij doorverkoop. Maar dit lijkt me een prima vervanger voor Sammetje Jammers.
+3/-0

 
VHTLsaw (geschorst)
3 jaar geleden
Opbrengst bij doorverkoop interesseert me niet. Ouderdom ook niet. Het zijn geweldige statistieken. Met een lepe en veel scorende ervaren spits pak je de broodnodige punten als het een keertje met leuk voetbal niet lukt. Elk jaar zitten die wedstrijden er tussen. Zo word je kampioen. Hoe sommige supporters hier bezwaar kunnen hebben tegen de komst van een doelpuntenmaker alleen op grond van zijn leeftijd, is me een raadsel. Onze kampioenskansen stijgen nu duidelijk.
+6/-0

 
3 jaar geleden
Ik verbaas me daar ook altijd over. Je zal in je team ook enkele ervaren spelers nodig hebben waaraan de rest zich op kan trekken. Dat je die dan niet kan verkopen met winst, lekker boeiend. Als de cashcows zich daaraan op kunnen trekken, hun potentieel nog meer kunnen bereiken en er prijzen gepakt gaan worden, dan pas gaat de kassa rinkelen.

Met alleen een groep talenten waaraan je flink kan verdienen ga je niet presteren.
+1/-0

3 jaar geleden
Puur op basis van zijn statistieken adequate vervanging van Lammers die nog helemaal niets bewezen heeft ondanks voldoende kansen. Ervaring ook een grote pre voor deze jonge selectie. Vertegenwoordigd zelf/direct 0,- kapitaal maar stuwt met zijn bijdrage indirect hopelijk de ontwikkeling/waarde van de rest. Creëert extra investeringsruimte voor de zeer urgente vacatures van een zware CM en CV. Twijfelachtig dat er na Mvogo en Max weer een transfer uit de koker van de trainer komt; waar is onze scouting?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Max werd al jaren gevolgd door onze scouting
+2/-1

 
3 jaar geleden
Ik vind het wel praktisch om spelers aan te trekken die het systeem gewend zijn. Voor ons is het iets nieuws. Ervaren spelers kunnen de spelers die dit systeem leren coachen en ze kunnen zich eraan optrekken. Ik zie dit als iets heel erg nuttigs.
+1/-0

3 jaar geleden
De voetbalmedia.... lult maar wat. Ze hebben iets gehoord, verdraaien het naar hun 'waarheid' zodat iedereen het wil lezen, blablabla. Wacht in spanning op een mededeling van PSV zelf.
+2/-1

3 jaar geleden (gewijzigd)
Lijkt mij vooralsnog volslagen uit de lucht gegrepen. Zeker gezien het beoogde jaarsalaris (alsmede de leeftijd). De man schijnt wel aardige cijfers over te kunnen leggen. Ach best grappig toch: Duitser wil Hebreeuw*?

*aanvaardbaar alternatief voor het j-woord dunkt mij
+6/-6

 
3 jaar geleden
Wel echt enorm ver gezocht. Om daar nog de grap in te zien.
+2/-2

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
De meningen zijn verdeeld (zo te zien). Je kan het nooit iedereen naar de zin maken. Geen liefhebber VI zeker?

(edit: was overigens niet eens als kwinkslag bedoeld, meer constatering als zijnde frappant)
+2/-1

Salaris 3milj in 2 jaar ja, Tekengeld? maar als deze mijnheer echt komt en hij schiet ze derin hoor je ons verder niet klagen , Aguero is 34 ,Suares word 33, nou en?
+3/-0

3 jaar geleden
Ja leuke cijfers in China en Israel, maar europees gezien lijkt hij me nogal n vlieg gewicht...

Niet doen dus imo
+1/-2

 
3 jaar geleden
De cijfers uit China zeggen inderdaad niets en mogen eigenlijk geen beoordelingscriterium zijn. Ping pong voetbal?
+1/-2

 
3 jaar geleden
Graziano Pelle haalt deze cijfers niet.
+3/-1

 
3 jaar geleden
Die cijfers zeggen wel degelijk wat. In China hebben alle grote clubs fatsoenlijke spitsen uit Europa in hun aanval. Die halen deze statistieken niet.
+4/-0

 
3 jaar geleden
Maar wel een spits die in de EK-kwalificatie er 11 heeft ingeschopt. Echter kan een spits alleen Israel niet naar het EK brengen. Schiet zowel met links als rechts uit alle hoeken en is lastig te verdedigen. Zeker voor NLse begrippen is hij een topspits. Denk dat velen het artikel bij het vorige bericht over Zahavi moeten lezen. Kon al eerder weg en wilde al eerder weg uit China, maar werd tegengehouden door Guangzhou R&F. Hij wil daar ook weg omdat hij niet voor de prijzen speelt. Daarnaast gaat hij waarschijnlijk niets kosten qua transfersom en krijgt hij dus 1,5m salaris. Denk dat wanneer we 1e of 2e worden en de CL spelen, niemand meer klaagt over zijn salaris. Wat eerder ook genoemd is: Hij kan de jonge spelers ook beter maken en dat levert ook weer een hogere transferwaarde op.
+1/-0

3 jaar geleden
wat een lachertje dit weer, eerst een dikke Griekse ober, nu een overjarige 'spits'uit China, die ooit in de serie A gespeeld heeft, maar niets gepresteerd heeft daar. Scoren in China heeft geen waarde hier lijkt mij. Je kunt ook vraagtekens plaatsen als hij een jaarsalaris van 10 miljoen?? opgeeft voor een schijntje hier.....
+1/-2

 
Dus een verdediger uit China heeft zeer zeker niks te zoeken hier;-)
+2/-0

3 jaar geleden
Hey guys, i'm Israeli, Maccabi TLV fan and i can tell u one thing - if he'll play in PSV - the party is ON... he will score at least 20 goals per season
+3/-0

 
3 jaar geleden
I have doubts about his fysics, is he strong or fast enough for PSV and the European competition?
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje