Transparent
Inloggen
Sluiten

'Atalanta brengt wederom verhoogd bod uit op Sam Lammers'

15 september 2020 22:13 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Atalanta brengt wederom verhoogd bod uit op Sam Lammers"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat Atalanta dinsdag een verhoogd bod heeft uitgebracht voor Sam Lammers. Overleg tussen de clubleiding van PSV en zaakwaarnemer Reza Fazeli heeft nog niet geleid tot een definitief akkoord, maar alle partijen zijn wel dichter tot elkaar gekomen. Atalanta wil echter nog niet volledig betalen wat PSV in gedachten heeft. Omdat Fazeli toegezegd had dat Lammers zijn contract bij PSV zou verlengen, stelt de club zich mede daarom keihard op in de onderhandelingen.

Voetbal International voegt daar aan toe dat PSV aan Atalanta heeft laten weten dat de vraagprijs niet zal zakken.

Meer op ED.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

atalanta lammers fazeli reza toegezegd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Tja dan zien we verder wel.
+1/-0

9 maanden geleden
Poot stijf houden!

En wie is die Fazeli Reza dan wel?
+2/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Die lulhannes van n makelaar van Sam...
Een Duitse Iraniër geloof ik, enfin eikel 1e klas, lekker poot stijf houden PSV, dat ze kaputt fallen da in Italien
+1/-0

 
9 maanden geleden
Die können kaput fallen. Roger will ihm behalten und er had recht , ich stimme stark für behalten
+1/-1

 
 
9 maanden geleden
Ik zou zeggen google maar even. Das geen kleine jongen.
+1/-0

9 maanden geleden
Ze willen m echt hè
+2/-0

9 maanden geleden
Tja, hier doe je niks tegen. In de minuten die hij tegen Groningen kreeg liet hij bar weinig zien. Ja, hij was geblesseerd.... Weer geblesseerd zul je bedoelen. Man van glas 2.0. Snel verpatsen en gauw vergeten.
+3/-0

 
9 maanden geleden
Heb je in de 4e minuut die pass op Malen niet gezien, die pass alleen al rechtvaardigt zijn spelen, zijn er maar weinig die zo'n pass kunnen geven. Ik krijg sterk de indruk dat je alle goede dingen niet wilt zien.
+3/-1

 
9 maanden geleden
Je hebt gelijk, die heb ik niet gezien. Ik zette de tv aan net na die grote kans van Malen en daarna nog Mauro. De tijd daarna tot aan zijn wissel heb ik wel degelijk gezien en daarin heb ik niet veel bijzonders meer gezien van hem. Dat jij vindt dat als een speler in de vierde minuut een goede pass geeft (wat tenslotte zijn werk is) hij meteen zoveel credits heeft om niet meer uit de basis te verdwijnen is je goed recht. Ik probeer te kijken hoeveel van die momenten hij in de minuten dat hij speelde heeft gehad, en in mijn opinie zijn dat er maar bar weinig geweest. Maar ieder zijn mening.
+1/-0

9 maanden geleden
Sam Lammers had gewoon open kaart moeten spelen richting PSV. Als je weg wil zeg je dat gewoon en zorg je ervoor dat je eruit komt. Lammers is een talentvolle voetballer maar geen toptalent. PSV had zich ongetwijfeld vriendelijker opgesteld als Lammers en zijn zaakwaarnemer zich netjes hadden opgesteld. Nu zullen we Sam herinneren als die snotneus met een zaakwaarnemer die onbetrouwbaar is. Ik hoef Sam ook nooit meer te zien bij PSV, de club die vertrouwen in hem hield. In dit geval valt PSV niets te verwijten.
+8/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
Iedere dag 2 ton erbij. Gaat hard. 5 oktober vangen we €9,9 miljoen.
+5/-2

 
9 maanden geleden
Rita Verdonk springt bij.
+1/-1

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Dikke post kerel! Wanneer begin je aan je vakantiebaantje zodat je een kratje bier gaat afleveren? Of ben je vergeten dat je nog schuld hebt? Bij de Efteling zoeken ze vast nog grappenmakers voor €7,50 per uur.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Tony is in de war, ik ben hem helemaal geen kratje verschuldigd. Arjan wel.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Aan mij niet, aan Sosa wel degelijk......
+1/-0

9 maanden geleden
Nu snel aftikken. Je geld pakken. Klaar. Lost case.
+2/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.851 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

bernal boscagli eredivisie espn feyenoord geldprijs giakoumakis ginkel guppie identieke ihattaren israelier izecson jong kampioensschaal kanaal machlas madueke malen omsmelten origineel penalties rico rosario santos schmidt shevchenko utrecht zahavi zeist