Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'Het is honderd procent duidelijk dat wij nog versterkingen nodig hebben'

18 september 2020 14:56
Foto: Pro Shots

Roger Schmidt: "Het is honderd procent duidelijk dat wij nog versterkingen nodig hebben"; image source: Pro Shots

Als het aan Roger Schmidt ligt, is PSV komende weken nog flink actief op de transfermarkt. Dat gaf de trainer vrijdagmiddag aan op de persconferentie. "Het is honderd procent duidelijk dat wij nog versterkingen nodig hebben voor onze selectie, want er zijn enkele spelers vertrokken", aldus Schmidt. "We hebben nu al een goede selectie, maar we hopen dit seizoen ook Europees te spelen. Dan hebben we nog enkele spelers nodig."

De Duitser ging ook in op de vraag op welke posities hij nog versterkingen wil. "In de verdediging, op het middenveld en in de aanval zijn we nog op zoek naar een goede speler", zo gaf hij aan. "Maar we zitten ook in de situatie dat we nog maar één rechtsback en één linksback hebben. Dat zijn erg goede spelers, maar ook zij kunnen een keer niet inzetbaar zijn. We proberen de laatste weken om de selectie op alle plekken compleet te krijgen. Zowel de basiself proberen we te versterken, maar we proberen ook spelers te vinden met veel potentieel die zich nog kunnen ontwikkelen."

Ook is PSV nog op zoek naar een derde doelman. "We zijn met Jeroen en Hidde twee keepers kwijt geraakt", zei Schmidt daarover. "Een selectie heeft drie keepers nodig, want ook met de doelmannen kan iets gebeuren. Met Maxime Delanghe hebben een heel talentvolle keeper bij Jong PSV, maar ook dat team heeft voldoende keepers nodig. Als we op de transfermarkt een goede derde doelman kunnen vinden, zullen we het misschien wel nodig. Maar dit is niet honderd procent nodig."




Discussieer mee op de forums


Tags

schmidt roger basiself delanghe hidde jong potentieel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
We mogen zo blij zin dat deze man vorig jaar de potentie van de groep zag, ondanks het gebrekkige spel en de daarbij behorende resultaten. Echt weer zin om naar PSV te gaan kijken.
+8/-0

3 jaar geleden
Ik ben heel tevreden met de koers die PSV is ingeslagen na de periode van Bommel. Ik vind het goed dat oud spelers de kans krijgen bij PSV maar op de top posities moet je zwaargewichten hebben. Dat is Schmidt met zijn staf.
De huidige ontwikkelingen vind ik mooi. Er zijn hier veel talenten. Met wat ervaren spelers erbij staat er een sterk team. Dit PSV moet vol voor de titel gaan. Malen bewees vorig jaar al veel te kunnen scoren. Zahavi bewijst dit al jaren. Nu een goed slot op de deur achterin en een middenvelder. Dan zijn we klaar.
+4/-0

3 jaar geleden
Ik heb min of meer per ongeluk de persconferentie gezien maar wat is dat een genante vertoning. Drie verschillende verslaggevers die vissen naar Zahavi en geen enkele vraag over FC Emmen. Nu snap ik ook dat dat geen aansprekende tegenstander is maar een vraag naar de thuisbeleving, of naar de opstelling zou toch leuk geweest zijn.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Hiermee leg jij dus precies uit @klompje, waarom de voetbalmedia zo ruk is. Sensatiebelust ipv. te informeren naar een tactisch/technische vraag, waar mi. het voetbal toch om draait.
+2/-1

 
3 jaar geleden
In principe ben ik het wel je eens dat de voetbal-media niet geweldig is,
Maar ik krijg het idee dat ze sterk vermoeden dat hij al naar Eindhoven onderweg is en de afrondende fase nu begint. Ik vind dat ze het best beleeft vroegen, en dat er een leuke sfeer tussen Schmidt en de verslaggevers was. Op een gemoedelijke manier wat proberen is nmm prima. Voor PSV Zou het halen van een ervaren spits die 1 op 1 loopt natuurlijk geweldig zijn, en ivm het vertrek van Lammers is dat natuurlijk wel echt nieuws.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Enig idee wie de verslaggevers waren ?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Bedankt Klompje , ik ga het even bekijken.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Zo raar is het toch niet? Alsof iemand het serieus boeiend vindt wat hij van FC Emmen vindt. Men is nu vooral geïnteresseerd in nieuwe spelers, dan is het ook logisch dat daar de vragen over gaan.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Vanaf de eerste reactie was al duidelijk dat hij daarover niet echt iets kon en wilde zeggen zolang die geen speler van PSV is. Ik vind het persoonlijk ook niet interessant, wat verwachten ze dat hij zegt? Ik wil wel weten of Ihatarren morgen start, en wie er in de spits start.... Veel interessanter
+2/-0

 
3 jaar geleden
Wat denk je dat Schmidt antwoord als Elferink vraagt: ‘start Mo morgen’? Dat zal een persconferentie vol niveau worden. Ik vond het een prima persconferentie. Heel normaal dat je 2-3 weken voor het eindigen van de transferwindow vragen krijgt over (nieuwe) spelers. Daarbij komt dat er een goedbetaalde persvoorlichter bij PSV werkt dat zichzelf heel goed vindt. Die had eerder kunnen ingrijpen als het echt een Jiskefetje zou zijn geweest.
+2/-0

 
3 jaar geleden
En wat denk je dat Schmidt antwoord als Elferink over een aankoop vraagt? Da's toch hetzelfde... Dan moeten we die personferenties helemaal los laten. Hij had gerust kunnen vragen of Gakpo een optie was voor de spitspositie bijvoorbeeld.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Hij gaf keurig antwoord op veel vragen. Ook over die keeper waar onze ED ster over begon. Prima
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ja hij gaf keurig antwoord maar de tweede vraag erover ergerde hem al en bij de derde moest hij terecht lachen.
Op dezelfde manier kan hij ook makkelijk 3 vragen over Ihattaren beantwoorden.
+1/-1

3 jaar geleden
Wat een verademing deze man. Slimme kerel, sociaal emotioneel sterk ontwikkeld. Zegt geen gekke dingen, toegankelijke houding, communicatie is eigenlijk op alle manieren top.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Goede analyse, ik snap werkelijk niet wat de azijn drinkers uit halen om het functioneren van Schmidt negatief uit te leggen of zelfs in een kwaad daglicht te stellen.

Kom op mensen, het beste wat PSV het afgelopen jaar heeft gedaan is het overtuigen en aanstellen van Roger Schmidt.

Al het andere is zeiken om t zeiken imo

Forza PSV Eindhoven!
+3/-0

 
3 jaar geleden
Functioneren van Schmidt kan nog niemand iets zinnigs over zeggen. Zowel positief als negatief niet. Uiteindelijk draait het om de resultaten in de wedstrijden waar het om gaat. Pas in januari kan er een eerste tussenbalans opgemaakt worden. Tot die tijd kan niemand zeggen of hij het goed of slecht doet.
+2/-0

 
3 jaar geleden
En zo is het maar net. Van Bommel werd ook bewierookt alsof het nieuwe wereldwonder in Eindhoven geland was om vervolgens 18m later door dezelfde mensen compleet afgeserveerd te worden.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage