Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'We moeten het gewoon eerder afmaken en dat moeten we onszelf verwijten'

19 september 2020 23:21

In gesprek met Fox Sports gaf Denzel Dumfries aan kwaad te zijn dat PSV het zichzelf zo moeilijk maakte tegen FC Emmen. "Dat hebben we vorige week ook al gedaan. We moeten het gewoon eerder afmaken en dat moeten we onszelf verwijten", aldus Dumfries. "We moeten kritisch op elkaar zijn over de laatste fase en moeten elkaar meer gunnen. Bij vlagen kunnen we wat makkelijker de oplossing zoeken en dan kom je makkelijker tot een goal. We hebben deze week een hele goede trainingsweek achter de rug en op vaste patronen getraind, maar dat komt er nu dan niet uit."

De aanvoerder wilde Yvon Mvogo niet afvallen. "Het is gewoon heel ongelukkig. Hij stuiterde net op en dat is gewoon hele botte pech", zo gaf hij aan. "Ik vind het echt verschrikkelijk. Hij doet het niet expres. Hij redt ons in de eerste helft een paar keer met geweldige reddingen en doet dat in de tweede helft weer. We zijn hartstikke blij dat hij hier is en hebben vertrouwen in hem."




Tags

dumfries afvallen botte emmen fox gunnen mvogo patronen redt stuiterde trainingsweek vlagen yvon

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage