Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'We zijn nog steeds honderd procent overtuigd in Yvon Mvogo'

19 september 2020 23:41

Roger Schmidt was na de winst tegen FC Emmen kritisch over het spel van zijn ploeg. "We hebben vandaag niet goed gespeeld. We scoorden al snel een doelpunt, maar daarna waren we te traag in balbezit", aldus Schmidt. "We hadden te weinig creativiteit. We misten de diepte en daarom bleef de tegenstander in de wedstrijd. Maar dit is voetbal. We hebben ons goed voorbereid, maar het team leek erg nerveus. Tegen dze verdedigende tegenstander was vandaag wellicht te lastig om de juiste beslissingen te nemen. We maakten te veel simpele fouten, maar misschien hebben we een wedstrijd als deze nodig om echt in het seizoen te komen."

De Duitser werd gevraagd of hij het eens was met de opmerking dat het een heel slechte wedstrijd was van PSV. "Jij mag altijd zeggen wat je wil. Het was niet onze beste wedstrijd, maar uiteindelijk hebben we gewonnen. Dat is altijd het belangrijkste", zo gaf hij aan. "Het team is blijven vechten tot het einde en bleef vertrouwen houden. We waren vandaag niet in onze beste vorm, maar de wissel van Maxi Romero viel heel goed uit. Een geweldig moment om zijn eerste treffer voor PSV te maken."

Schmidt blijft van mening dat er met Yvon Mvogo een heel goede keeper in het doel staat. "Hij heeft nu wel twee fouten gemaakt in de eerste twee wedstrijden, dat is voor hem niet makkelijk", zei hij daarover. "We zijn nog steeds honderd procent overtuigd in Yvon. Hij was erg ongelukkig en erg teleurgesteld. Daarom is iedereen nu erg blij. Het hele team wilde het na die fout weer herstellen. Dat is een kwestie van teamspirit en ik ben blij dat dat gelukt is."




Discussieer mee op de forums


Tags

schmidt yvon mvogo roger dze emmen kwestie maxi romero simpele teamspirit

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage