Transparent
Inloggen
Sluiten

Pablo Rosario keert terug in voorselectie Oranje, vier PSV'ers in totaal geselecteerd

20 september 2020 20:08 - Ons Oranje
Foto: Pro Shots

Pablo Rosario keert terug in voorselectie Oranje, vier PSV"ers in totaal geselecteerd; image source: Pro Shots

De KNVB heeft zondagavond al de voorselectie bekend gemaakt voor de interlands van komende maand en PSV is daarin goed vertegenwoordigd. Naast Denzel Dumfries en Mohamed Ihattaren, die afgelopen interlandperiode ook tot de definitieve selectie behoorden, zijn namens PSV ook Donyell Malen en Pablo Rosario geselecteerd. Rosario zat voor het laatst in maart 2019 bij de selectie van het Nederlands elftal.

Oranje zal komende maand een oefenduel gaan spelen tegen Mexico. Daarna volgt een uitduel tegen Bosnië en Herzegovina, terwijl enkele dagen later ook nog een uitwedstrijd tegen Italië wacht. Die laatste twee duels zijn beiden voor de UEFA Nations League.




Tags

rosario oranje bosnie dumfries herzegovina ihattaren knvb malen mexico nations uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Mooie erkenning voor Rosario dat hij de weg naar boven weer heeft ingeslagen
+3/-1

3 jaar geleden
Wat is die jongen vorig seizoen op een werkelijk schandatlige wijze 'afgefakkeld' door al die (zgn.) "supporters". "Bagger". "rotzooi" was het en dat waren nog relatief nette bewoordingen. Rosario speelt nu geweldig. Iemand aanvoerder maken wil niet zeggen dat je iemand 'vertrouwt' of daar een vetrouwensband mee hebt. Wat een echte goede en ervaren trainer al niet doet. Je ziet nu wat een invloed een goede trainer met ervaring kan hebben die spelers 'managed' en een spelvisie heeft waarin hij spelers op de juiste plaats optimaal laat functioneren.het verschil tussen Mark en Roger Schmidt.
+5/-2

3 jaar geleden
Het is hem van harte gegund na al die shit die over hem is uitgestort. Verder helemaal eens met Intruder44
+2/-1

3 jaar geleden
Sérgio Oliveira,langs Rosario zetten,28 jaar veel ervaring,portugees international van FCPorto.Transferwaarde momenteel rond de 9 miljoen.Portugese propper qua speelstijl.Centrale middenvelder.aflopend contract 2021.Bod van +/- 4 miljoen + armando bruma is een poging waard om hem in de onderhandeling te betrekken,FCPorto probeerde Bruma vorig jaar ook te halen,maar hij koos uiteindelijk voor PSV.Deze constructie is een buitenkansje.Porto zal willen verdienen aan een speler met 1 jarig contract.PSV wil niet dat de gehele transfersom van Bruma verdampt.Doe een poging John.
+4/-2

 
In plaats van wie, Ihataren, Gakpo of Thomas? Anders staan we met 12, en dat accepteert de scheids niet.
+1/-0

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
3 jaar geleden
In plaats van ihattaren of Thomas.
+1/-0

reactie verwijderd

Santa Cruz PSV (geschorst)
3 jaar geleden
Het bewijst nog maar eens dat Rosario een onderschatte speler is die vorig seizoen onterecht werd gedemoniseerd.
+1/-0

3 jaar geleden
Mooi voor die jongen. Toont karakter en staat boven kritiek. Dat moet ik van Ihattaren nog maar eens zien die er om voor mij onduidelijke reden ook bij staat. O ja, hij zou toch eens voor Marokko kiezen. Lekker doorzichtig allemaal
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage