Transparent
Inloggen
Sluiten

'Roger Schmidt vreest voor fikse blessure van Maximiliano Romero'

24 september 2020 22:16 - PSV TV
Foto: Pro Shots

"Roger Schmidt vreest voor fikse blessure van Maximiliano Romero"; image source: Pro Shots

Roger Schmidt vreest dat hij voorlopig niet kan beschikken over Maximiliano Romero. De Argentijn viel tegen NS Mura al snel uit met een knieblessure nadat hij notabene zijn officiële debuut in de basis maakte. "Hij heeft veel pijn", aldus Schmidt tegenover PSV TV. "Het was heel ongelukkig voor hem, want ik vond dat hij heel goed in de wedstrijd zat. Hij heeft hard gewerkt om in de basis te komen en dan moet hij er al zo snel uit. Hopelijk is het geen zware blessure."

Romero zal vrijdag in het ziekenhuis in Eindhoven onderzocht worden. PSV hoopt daarna meer duidelijkheid te hebben over de ernst van de blessure.

Meer op PSV TV




Tags

romero schmidt maximiliano roger mura

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Wat een drama is dit toch voor Romero. Die jongen was zo gelukkig met zijn goal. Dit had zomaar eens zijn seizoen kunnen zijn. Sterkte Romero en hopen dat het meevalt.
+5/-0

3 jaar geleden
Ik heb eigenlijk niet gezien wat er gebeurde. Hij zat opeens op de grond, maar ik heb geen botsing gezien, of dat hij met zijn schoen in grond vast bleef zitten of zo. Heb ik iets gemist, Heeft iemand info ?
+1/-0

 
Het is niet in beeld geweest wat er gebeurde. De journalisten die in het stadion zaten gaven tijdens de wedstrijd aan dat het leek alsof hij zich verstapte.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Volgens mij zie je hier https://www.youtube.com/watch?v=kKer_gyJ4-Q&t=72slink op second 27-28 dat hij zijn knie een beetje verdraait bij het neerkomen bij een duel om de bal.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Bij de voorzet van max kwamen romero en geloof malen in gegleden volgens mij ..daarna bleef ie liggen.! Is weer die zelfde knie als voorheen waar hij al mee liep te sukkelen??
+1/-0

 
3 jaar geleden
Het was maar een fractie van een seconde in beeld maar hij kwam verkeerd neer na een sprong, waarbij hij in de lucht een beetje botste tegen een tegenstander.
+1/-0

3 jaar geleden
Waarom keert hij na de eerste behandeling dan nog terug op het veld?
Dat snap ik echt niet als blijkbaar meteen duidelijk is dat het foute boel is.
+3/-0

3 jaar geleden
Uit de afgelopen jaren blijkt dat Romero de neiging heeft om te snel terug te willen keren na een blessure. Hopelijk wordt hij hier nu voor behoed.
+1/-0

3 jaar geleden
Ja bijzonder triest. Ik hoop dat de blessure mee gaat vallen.
+2/-0

3 jaar geleden
Mooi klote voor PSV (en voor die jongen)

Fijn dat Zahavi er al is!
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Sneu voor die gozer natuurlijk. Maar PSV had deze speler destijds nooit mogen halen. Afscheidscadeautje van Marcel Brands. In een periode dat PSV op andere posities al dringend versterking nodig had, maar zich dat niet kon veroorloven, wel zo'n gok doen van €10M. Onbegrijpelijk! Temeer hij in Argentinië al bekend stond als kwakkelaar met blessureleed.
+1/-0

3 jaar geleden
Vreselijk voor hem. Ik ging er echt voor zitten, en dan overkomt hem dit. Dikke pech voor hem maar ook voor de PSV fans.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage