Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'Het was een goede prestatie van de ploeg'

24 september 2020 22:42

Roger Schmidt gaf in gesprek met PSV TV aan dat het een zware wedstrijd voor zijn ploeg was. "Mura heeft er alles aan gedaan om het ons zo moeilijk mogelijk te maken", aldus Schmidt. "Door die 1-1 kregen ze extra motivatie, maar het was goed dat we met een hoge intensiteit speelden en al snel de tweede treffer maakten. We hebben daarna moeten vechten, maar speelden goed en hebben goede doelpunten gemaakt. Het was een goede prestatie van de ploeg."

NS Mura was had tot deze wedstrijd nog geen enkel tegendoelpunt gekregen, maar moest er nu direct vijf slikken. "Je moet er gewoon hard voor werken. We hebben met een hoge intensiteit gespeeld. Soms maakt de tegenstander fouten en daar maken wij dan gebruik van. Daarom hebben wij vijf doelpunten kunnen maken", zegt Schmidt daarover. "Het was zeker niet makkelijk. Het was een belangrijke wedstrijd vandaag en er zat veel druk op, maar de spelers hebben het heel goed gedaan."

Schmidt voerde voor de wedstrijd nog enkele wijzigingen uit in zijn opstelling. "Ik was er van overtuigd dat deze basis voor vandaag de beste opstelling was. We hebben een goede selectie en hebben veel spelers. We hebben al deze spelers nodig. Het is een goed teken dat we veel concurrentie hebben binnen het team, dus elke speler voelt ook enkele druk. Dat is goed voor het team."




Tags

schmidt roger intensiteit mura motivatie slikken tegendoelpunt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage