Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaakwaarnemer Jorrit Hendrix: 'Dat hij nu op de tribune zit, hoort niet bij zijn status'

25 september 2020 18:39 - ED.nl
Foto: Pro Shots

Zaakwaarnemer Jorrit Hendrix: "Dat hij nu op de tribune zit, hoort niet bij zijn status"; image source: Pro Shots

Roger Schmidt gaf vrijdag op de persconferentie aan dat Jorrit Hendrix tegen NS Mura op de tribune zat omdat de middenvelder nadenkt over zijn toekomst en mogelijk nog vertrekt bij de club. In gesprek met het Eindhovens Dagblad geeft zaakwaarnemer Fulco van Kooperen echter aan dat de middenvelder nu volledig gefocust is op PSV. "Dat hij nu op de tribune zit, hoort niet bij zijn status en wat hij kan brengen. Hij staat wel open voor een nieuw avontuur, zonder de focus op PSV te verliezen", aldus Van Kooperen.

Schmidt gaf vrijdagmiddag al aan dat het niet zeker niet zo is dat Hendrix vertrekt deze transferperiode. "Ik zal het ook prima vinden als hij blijft", zo gaf hij aan. "Mijn relatie met hem is goed. Er is wel een mogelijkheid dat hij vertrekt en dat was de reden waarom hij dit keer niet bij de selectie zat."

Meer op ED.nl




Tags

hendrix kooperen schmidt fulco mura roger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Het past ook bij de status van Jorrit hendrix dat ie zelf even contact op neemt met Smit ipv z'n zaakwaarnemertje
+2/-2

3 jaar geleden
Ik blijf hem erg ondergewaardeerd vinden, een van mijn favo PSV'ers. Levert volle inzet en strijd, man van de club en van een type die je op het middenveld altijd kan en moet hebben naast een spelverdeler. Zou het jammer vinden als hij zou vertrekken.
+6/-2

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Dat klopt ook, maar sommigen willen alleen credits geven aan de prima Donna's...
Het is een blijft een teamsport he dat voetbal. Ik gun hem van harte en mooie club in Italië, maar dan wel voor n redelijke prijs, bv 3 a 4 mln, geld genoeg daar, anders houdoe he!
+2/-0

3 jaar geleden
Dan regel je toch een transfer? Dat gezanik altijd van die zaakwaarnemers. PSV zal zich heus wel schappelijk opstellen maar als 1 of andere C-club uit Italië voor 2 repen Toblerone denkt klaar te zijn dan kunnen ze zwaaien met het handje.
+4/-1

 
3 jaar geleden
Da ze lekker kaputt fallen da in Italien
+1/-0

 
3 jaar geleden
En dat die zaakwaarnemer een mondkapje met geluidwerende isolatie opzet. Jorrit wordt hier altijd als modelprof neergezet. Kan me nog herinneren dat hij in een lokaal blaadje eens ging piepen. Nu probeert Fulcootje ook even zijn minute of fame te pakken. 'Donder op' zou Judeska zeggen. Anderen zijn hem voorbij gegaan in de pikorde. Kan gebeuren in topsport.
+1/-1

3 jaar geleden (gewijzigd)
Ik ben blij dat er eindelijk een trainer is die stopt met Hendrix.
Goede vent, altijd 100%, man van de club maar veel te traag.
+2/-1

3 jaar geleden
Ik ben nooit echt kapot geweest van die zaakwaarnemer! Is dat niet dezelfde als van Steven Bergwijn? Dat zal een hoop verklaren, namelijk!
+1/-0

3 jaar geleden
Echte PSVer, hopen dat hij blijft voor de balans en toch de ervaring in het team. Maar een transfer is hem ook direct gegund.
+3/-0

Santa Cruz PSV (geschorst)
3 jaar geleden
Ondergewaardeerde speler en een betere optie dan Mauro.
+1/-1



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage