Transparent
Inloggen
Sluiten

Nick Viergever: 'Ik raak hem honderd procent met mijn schouder'

27 september 2020 19:01

Nick Viergever werd in gesprek met Fox Sports direct gevraagd naar de strafschop van Heracles. "Ik was er van overtuigd dat hij het terug zou draaien. Ik wist meteen dat ik hem met mijn schouder raakte", aldus Viergever. "Ik wilde de bal wegwerken en raak hem honderd procent met mijn schouder. Ik was er daarom van overtuigd dat hij het terug zou trekken, maar dat gebeurde niet. De scheidsrechter zei dat de VAR het niet goed kon zien. In de tweede helft zei hij nog dat het beeld niet overtuigend was en ze het niet konden zien op beeld. Dan is de beslissing van hem leidend."

Het zorgt voor een klote gevoel bij de verdediger. "Natuurlijk omdat we gelijk spelen, maar het is ook vervelend als je onrecht wordt aangedaan met deze situatie", zo gaf hij aan. "Maar ja, dat is voetbal. Zulke dingen gebeuren."

Viergever vond niet dat PSV ook recht had op meer dan een gelijkspel. "De eerste helft was slecht van onze kant. Heracles won veel tweede ballen en was feller in de duels. We hadden veel balverlies en dan is het een optelsom dat je niet goed speelt", zei hij daarover. "Dan kom je ook nog met 1-0 achter. Dan zit er in de rust maar één ding op en dat is elkaar de waarheid zeggen. Zeggen dat het in de tweede helft veel beter moet. Het was dan wel iets beter en je komt gelijk. Je probeert dan door te zetten, maar dat zat er vandaag niet in."




Tags

viergever schouder heracles aangedaan balverlies feller fox onrecht optelsom var waarheid wegwerken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.836 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage