Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'Achteraf moeten we blij zijn met een punt'

27 september 2020 19:10

In gesprek met Fox Sports gaf Roger Schmidt aan dat PSV geen goede wedstrijd had gespeeld. "We hadden veel problemen met de speelstijl van Heracles. Ze speelden met een hoge intensiteit en veel druk. We maakten veel fouten en kwamen niet goed in de wedstrijd", aldus Schmidt. "We kregen daarna die strafschop. Het was een heel moeilijke wedstrijd en hebben uiteindelijk nog een punt weten te redden. Daar moeten we achteraf blij mee zijn."

In de gehele eerste helft kreeg PSV slechts één mogelijkheid. "Heracles speelde zeer agressief in de duels. Ze wonnen alle duels", zo gaf hij aan. "We waren niet in staat om aanvallend een duel te winnen. Het is lastig om dan tot kansen te komen. Dat was vandaag een heel groot probleem."

Mohamed Ihattaren was een van de spelers die in de rust werd gewisseld. "Ik was over geen enkele speler tevreden in de eerste helft, maar ik moest iets veranderen. We stonden met 1-0 achter, dus ik moest andere spelers brengen", zei hij daarover. "Mo zat niet zo goed in de wedstrijd als we gehoopt hadden, dus daarom werd hij gewisseld."

Twintig minuten voor tijd kwam ook Olivier Boscagli binnen de lijnen voor Cody Gakpo. "Hij kwam op het middenveld te spelen, zodat Ryan Thomas meer kon aanvallen", aldus de trainer. "Ook Cody zat niet goed in de wedstrijd en was moe, daarom moesten we hem wisselen."




Discussieer mee op de forums


Tags

schmidt roger cody heracles boscagli fox gakpo ihattaren intensiteit moe speelstijl

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage