Transparent
Inloggen
Sluiten

Serdar Gözübüyük: 'Handsballen blijven altijd een discussie'

28 september 2020 10:38

Serdar Gözübüyük was zondagavond te gast in Studio Voetbal en werd gevraagd naar de penalty van Heracles Almelo. "Ik heb vandaag negen experts en ex-collega's gebeld en geappt om een beeldvorming te krijgen over de handsbal. Er zijn dit weekend meerdere situaties geweest", aldus Gözübüyük. "Het is fifty/fifty. Dat geeft eigenlijk al aan dat handsballen altijd een discussie blijven. Je hebt heel duidelijke handsballen en je hebt een grijs gebied."

De scheidsrechter kreeg de vraag waarom de VAR niet ingreep. "Je moet als VAR het bewijs hebben om de scheidsrechter te laten zien dat hij honderd procent het bewijs heeft dat hij er naast zit", zo gaf hij aan, zonder zelf aan te willen geven of het een terechte beslissing was. "De beweging van Nick Viergever geeft de scheidsrechter een trigger-point dat er iets gebeurd. We hebben dit weekend veel van dit momenten gehad."

Volgens Pierre van Hooijdonk was het echter een overduidelijke handsbal, terwijl Theo Janssen van mening was dat Viergever de schijn tegen had.




Tags

handsballen serdar bewijs handsbal var viergever almelo geappt grijs heracles hooijdonk janssen point trigger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage