Transparent
Inloggen
Sluiten

John de Jong: 'Het worden nog tien lange dagen'

28 september 2020 13:28 - PSV TV
Foto: Pro Shots

John de Jong: "Het worden nog tien lange dagen"; image source: Pro Shots

In gesprek met PSV TV geeft John de Jong aan niet uit te sluiten dat er nog meer versterkingen worden aangetrokken. "Het is nog open tot 6 oktober. Het worden nog tien lange dagen. Er kan nog veel gebeuren", aldus De Jong. "Ik kan nog niet zeggen of er definitief iets komt, maar we houden onze oren en ogen open."

PSV zag donderdag Maximiliano Romero geblesseerd uitvallen en voor de Argentijn betekent dat zijn seizoen al voorbij is. "Het is vooral zuur en een persoonlijk drama. Maxi was op de weg terug om zich in het team te knokken", zo geeft hij aan. "Na een basisplaats resulteerde dat in dit in tien minuten. Het is vooral een persoonlijk drama, maar het houdt voor mij ook in dat ik op die positie blijf kijken natuurlijk. Met Armando, Guti en Romero hebben we er in deze periode drie spelers bijgekregen die geblesseerd zijn, dat verandert de situatie. Dat verandert de situatie van de selectie en dat verandert ook mijn situatie door te kijken wat er wel en niet mogelijk is voor bepaalde posities."




Tags

jong drama romero armando bijgekregen guti maxi maximiliano resulteerde zuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Paulinho01 (geschorst)
3 jaar geleden
Geen miskopen graag! Liever niks dan! Hopelijk heeft John geleerd! Nu Max, Sangare en Zahavi erg blij mee. Echte top aankopen. Ga zo door John.
+3/-0

3 jaar geleden
Hopelijk komt er nog iets bij voor de flanken. Desnoods huur.
+1/-1

3 jaar geleden
Heel mooi John maar zorg er nu voor dat Eran kan spelen donderdag, spring desnoods zelf op de brommert en ga die verklaring halen.
+1/-0

3 jaar geleden
Ja,ik denk dat er zeker nog meer kwaliteit bij moet gezien het spelbeeld van gisteren,en dat is niet op zichzelfstaand,maar al een aantal jaren.
We hebben spelers nodig die op zulk momenten de kar kunnen trekken,spelers die weten wat nodig is om een slechte wedstrijd te doen kantelen.
Het is nu allemaal nog teveel Net Niet,dus als je bereid ben om te investeren,kun je je beter echt investeren,want dat zal zich uiteindelijk altijd terugbetalen.
Terwijl half werk je zomaar definitief jaren kan terugwerpen.(dus geen hardlopers voor 15 mln)
+1/-1

3 jaar geleden
Eigenlijk vind ik het aankoop-beleid van De Jong niet heel slecht, en heeft ook best goede spelers gehaald. Het lijkt me ook een zeer lastige baan.
Alleen de aankoop van 15 miljoen voor Bruma is echt totaal onbegrijpelijk en die blunder heeft een enorme inpact op zijn naam. 15 miljoen is voor PSV een heel hoog bedrag dat alleen aan een echte topspeler kan worden uitgegeven, maar Bruma doet op het veld meer fout dan goed.
+2/-2

 
3 jaar geleden
Nee, maar die kan je denk ik nog wel met 3 miljoen verlies verkopen. Dat zie ik bij Bruma niet meer gebeuren.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Bruma is erg populair en gewild in Turkije. Denk ook dat de kans groot is dat hij daar heen zal vertrekken. Zullen natuurlijk wel verlies op hem maken maar zal toch nog wel voor een behoorlijk bedrag vertrekken.
+1/-0

3 jaar geleden
Van mij krijg je nu eens credits, altijd maar die negativiteit, hij doet het nu goed.
Ik heb vertrouwen in Schmidt en de nieuwe aankopen.
+1/-0

3 jaar geleden
Hij moet 1 deel doen, Bruma verkopen met verlies of verhuren. Dat was de miskoop, maar niet opstellen omdat hij zo duur was, hij kan het niet en zal het niet kunnen. Volgens mij hebben ze iemand gestuurd die erop lijkt.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Precies! Laat Sjon maar 5 van die 10 dagen op verkoop-tournee door Europa met de platte kar, dat ding staat toch maar weg te roesten de laatste jaren. Bruma, Sadilek en Hendrix erop en gaan met die banaan.
Anders opgeven voor het programma "Ik vertrek".
+3/-1

3 jaar geleden
Heeft Bruma geen broer die kan voetballen?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Dit is zijn tweelingbroer die nu al ruim een jaar bij ons loopt aan te klooien. Er is sprake van een persoonsverwisseling. Waar de echte Bruma is weet niemand.
+3/-0

3 jaar geleden
Komt dit door het tijdsverschil met Korea, John ? Succes dan.
+1/-0

3 jaar geleden
Ik hou mijn hart vast met deze klont aan het roer. Hopelijk verkoopt hij Bruma en Viergever. En haalt ie nu eens echte versterkingen.
+1/-1

3 jaar geleden
Het hadden tien rustige dagen kunnen zijn als de selectie op tijd gereed was geweest. Wij presteren het zelfs om een speler te kopen die nog twee of meer wedstrijden niet mee kan doen, omdat het papierwerk niet rond is. Gelukkig bemoeid Roger er zich flink mee dit jaar, scheelt weer wat mislukte Australiërs. Bruma zat Brands al achteraan, dat die man het voetballen binnen een jaar volledig zou verleren kon ook niemand aan zien komen natuurlijk. Die slijt je nergens meer als je hem zondag bezig zag. De wil is er, de techniek om een bal aan te nemen niet meer helaas. Verlies nemen en door schakelen.
+1/-2

 
Dus het feit dat een trainer zich nadrukkelijk bemoeit met de aankopen zorgt dat je niet raakt opgescheept met spelers die de trainer per se wil hebben?

Het is natuurlijk ook weer de schuld van PSV dat ze Zahavi in China nog niet vrijgeven. Maar ja, alles om te zeiken op De Jong. Als de argumenten dan op zijn, wordt dit soort onzin uit de kast getrokken.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Wij zijn een professionele ambitieuze organisatie die structureel bij de top 32 van Europa wil horen. Donderdag spelen we een zeer belangrijke play-off wedstrijd voor kwalificatie EL. Verliezen we deze wedstrijd zakken we richting plek 100 op de Europese coëfficiënten lijst en zullen we in het vervolg geen geplaatste status meer hebben in de voorrondes voor CL en El, dus is er een reële kans dat we sterkere ploegen gaan loten en vaker niet meer Europees spelen, zoals laatst nog gebeurde tegen Osijek. Dat betekend minder aantrekkelijk voor spelers, lagere transferwaardes voor spelers en met regelmaat een seizoen zonder Europees hoofdtoernooi. Van de 3 aankopen lijken er twee niet speelgerechtigd voor de wedstrijd die bepalend kan worden voor de toekomst van onze club. We zijn dus net als vorig jaar veel te laat met het op orde brengen van de selectie, tel daarbij op dat er veel spelers zijn aangetrokken die minder zijn dan we al hadden (Baumgartl, Doan, Bruma, die twee Australiërs) en er is voldoende onderbouwing om je af te vragen of de huidige gang van zaken wel past bij een club als PSV met de daarbij behorende ambities. Ik vind van niet. Dan kun je wel allerlei excuses aanbrengen en die zijn er ook zat, maar feit blijft dat we de boel wederom niet goed op orde hebben.
+2/-1

 
Het is dan ook volkomen onrealistisch om te denken dat je voor de start van het seizoen je selectie al op orde kan hebben.
+2/-0

3 jaar geleden
Ik vind het jammer dat er geen grote transfers meer komen. Dus geen nieuwe centrale verdediger? Huur er dan eentje. Wat mij betreft huren ze van Ginkel opnieuw. Dan kun je Hendrix verkopen. De Rooij zie ik ook nog wel graag komen.
+1/-0

3 jaar geleden
Hoeft niet hoor, John, vergeet niet de deur achter je dicht te trekken.
+1/-1



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage