Transparent
Inloggen
Sluiten

'Uitslag tegen Rosenborg geen invloed op transferbeleid van PSV'

1 oktober 2020 09:32 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Uitslag tegen Rosenborg geen invloed op transferbeleid van PSV"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat de uitslag van het duel tegen Rosenborg geen invloed zal hebben op het transferbeleid van PSV. Technisch manager John de Jong is niet meegegaan naar Rosenborg, omdat hij de defensie nog wil versterken en bovendien ook kijkt naar een extra spits vanwege de zware blessure van Maximiliano Romero. Grote uitgaven zullen echter niet meer volgen, maar binnen de club is de gedachte dat een topaankoop niet per se duur hoeft te zijn. Alles wordt vloeibaar tegen het einde van de transfermarkt en ook een huurtransfer behoort tot de mogelijkheden.




Tags

rosenborg transferbeleid huurtransfer jong maximiliano romero telegraaf topaankoop vloeibaar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
3 jaar geleden
Het moet natuurlijk nog blijken hoe onze aankopen op lange termijn gaan renderen. Max en Mvogo (los van die twee blunders) zien er goed uit. Zahavi en Sangaré hebben we nog niet zien spelen. Maar op papier ziet dat er ook goed uit. De grote vraag is natuurlijk of en hoe snel Schmidt zijn systeem erin krijgt en hoe succesvol dit systeem gaat zijn in Nederland en Europa.
+4/-0

3 jaar geleden
Hoop echt dat er nog een CV komt, al is maar het op huurbasis. Boscagli is prima tegen kleine ploegen, maar komt verdedigend echt te kort. Aan de andere kant hebben we nog Viergever, Obispo en Baumgartl die daar kunnen spelen. Blijf eigenlijk toch hopen dat Baumgartl zijn niveau van begin vorig seizoen nog kan halen. Dat is anders weer +/- 10 miljoen die weg wordt gegooid. Als er ook nog wordt gezocht naar een spits lijkt de rol van Piroe dus uitgespeeld. Kan hij dan niet beter weer verhuurd worden? Lijkt me niet heel handig na een jaar eredivisie weer een jaar KKD te spelen met jong.
+2/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Ik hoop eerder dat Bruma vertrekt of verhuurd wordt aan een andere club. Is gewoon een erg ongelukkige match. Wellicht dat hij bij een andere club in een ander systeem beter presteert. Beter voor Bruma zelf en wellicht ook psv die daarmee nog iets van zijn transferwaarde terugziet.

Ik vond Piroe in de voorbereiding wel redelijk spelen. Geen kwaliteit die Madueke uitstraalt maar prima voor de breedte nu lijkt me.
+2/-0

3 jaar geleden
Ik vind dit toch wel uiterst opmerkelijk. Als je wat miljoentjes extra te besteden hebt dan kun je toch andere aankopen doen? Of zijn de targets al dichtbij en goedkoop?
+1/-0

 
3 jaar geleden
groepsfase levert slechts 1,5-2 miljoen op lees ik net, dus dan kan ik me voorstellen dat dan het transferbeleid niet wijzigt.
+1/-0

3 jaar geleden
Geld is op. Eventuele koop zal afhankelijk zijn van uitgaande transfers, nog wel wat ruimte in salaris budget voor evt huur transfer.
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Eventuele uitschakeling vanavond - ik zie het niet zo gauw gebeuren - mag dan wellicht geen invloed hebben op activiteiten tijdens deze transfer window, dat wanbeleid van vorig jaar weldegelijk. Elke fout kan je laatste zijn, John, no pressure.

Maar goed, hebben de bedel- & zwendelpraktijken van PSV (lees: afdeling kaartverkoop) toch nog hun nut gehad.
+1/-3

reactie verwijderd

3 jaar geleden (gewijzigd)
Alles wijst erop dat er geen evt uitschakeling is te verwachten.
+1/-0

eindhovian (geschorst)
3 jaar geleden
Een rechtsback, centrale verdediger en spits er bij zou het elftal compleet maken. Desnoods huur, het spel dat PSV wil spelen kost veel energie en er is een druk programma. Dan moet PSV ook in de breedte wat extra smaken hebben. CV voor de basis, rechtsback en spits voor in de breedte.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage