Transparent
Inloggen
Sluiten

Ten Rouwelaar naar de Groningse bank verwezen

9 maart 2003 20:08

Verslaggever: MP

Een maand nadat Jelle ten Rouwelaar om eredivisie ervaring op te doen is verhuurd aan FC Groningen, is de Fries zijn basisplaats alweer kwijt. Niet Jelle ten Rouwelaar maar de weer van zijn zware hamstringblessure herstelde Roy Beukenkamp stond in de thuiswedstrijd tegen RBC onder de lat. Afgelopen donderdag werd derde doelman Egbert Darwinkel al verhuurd aan BV Veendam.

Direct na de komst van de PSV-huurling gaf Roy Beukenkamp in het Dagblad van het Noorden al te kennen niet blij te zijn met de komst van de PSV-huurling. Beukenkamp vond dat FC Groningen te snel gehandeld had met het aantrekken van een nieuwe keeper. Niet lang na het bewuste interview verlengde Beukenkamp zijn aflopende contract met ??n jaar met een optie voor nog een seizoen ?n de garantie als o.a. keeperstrainer aan de Groningse club verbonden te blijven.

Meer op




Tags

beukenkamp rouwelaar groningse groningen darwinkel egbert eredivisie fries garantie herstelde rbc veendam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte