Transparent
Inloggen
Sluiten

Mohamed Ihattaren in definitieve selectie Oranje, Denzel Dumfries en Donyell Malen ook

2 oktober 2020 12:02 - Ons Oranje
Foto: Pro Shots

Mohamed Ihattaren in definitieve selectie Oranje, Denzel Dumfries en Donyell Malen ook; image source: Pro Shots

Bondscoach Frank de Boer heeft voor zijn eerste interlands drie spelers van PSV geselecteerd. Namens PSV zullen Denzel Dumfries, Mohamed Ihattaren en Donyell Malen zich in Zeist gaan melden. Pablo Rosario heeft de definitieve selectie niet gehaald. Oranje speelt een vriendschappelijke wedstrijd tegen Mexico en vervolgens voor de Nations League tegen Bosnië-Herzegovina en Italië

Meer op Ons Oranje




Tags

dumfries ihattaren malen oranje boer bosnie herzegovina mexico nations rosario zeist

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
3 jaar geleden
Dat is een heel terechte vraag. Je ziet hem met de week beter worden.
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Dus iemand die niet speelt, uit vorm is, wel selecteren (Ihattaren) en iemand die wel wekelijks speelt ( los van hoe,want daar zijn de meningen over verdeeld cq staan de meningen van sommigen bij voorbaat vast ( Rosario),maar daar gaat het in deze vergelijking niet om, selecteer je niet.
Logisch ?!...en doorzichtig ( Ihattaren paaien )
+1/-0

 
3 jaar geleden
Doen ze toch al jaren met de keeper?
+4/-0

 
3 jaar geleden
Is puur politiek. Ze zijn anders bang dat die definitief voor Marokko gaat kiezen.
+1/-0

3 jaar geleden
Mooi dat Mo erbij zit en het zou fijn zijn dat hij daarvan weer wat meer zelfvertrouwen krijgt. Hopelijk krijgt ie speelminuten, dan zijn we - in elk geval voorlopig - van dat gezeur af. (Ja ik weet het, ook na één interland mag je tegenwoordig nog wisselen van land, maar pas na een tussenperiode van drie jaar.)
+1/-0

3 jaar geleden
Hartstikke mooi voor Mo! Verandering van omgeving kan hem wel eens goed doen. Het gras opvreten en vooral nederig zijn. Ook daarna bij PSV weer. Keihard werken en je terug vechten. Kwaliteit overwint op langere termijn bijna altijd.
+1/-0

 
Niks nederig zijn, die flair juist tonen. Is juist een mentale kracht van Mo. Maar wel hard werken en mee verdedigen, dit moet fysiek voor hem wel te doen zijn. En Roger zet hem niet in de spits, daar heeft hij te weinig ruimte.
+1/-0

Hoe zouden we reageren als Mo een Ajacied was en onder deze omstandigheden alsnog worden geselecteerd worden? Zeg 't eens eerlijk? Verdiend Mo deze selectie? Is dit niet Pamperen? Shoot me.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ik zou het volledig begrijpen. Mensen met een dergelijk talent moet je proberen te committeren naar je land. Wat voor shirtje hij in het weekend draagt boeit me niets.
+1/-0

 
Enige reden dat hij bij de selectie zit is zodat hij speeltijd kan krijgen en ze hem (voorlopig) uit de handen van Marokko kunnen houden. Op basis van zijn spel van afgelopen maanden heeft hij natuurlijk niks te zoeken bij Oranje, al geldt dat ook wel voor meerdere spelen die nu zijn geselecteerd.
+2/-0

 
I don't shoot, maar Boertje probeert een wig te drijven tussen Roger en Mo. Vandaar die selectie.
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage