Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV sluit samenwerking met UNA

Verslaggever: BvT

PSV meldt dat het vandaag een samenwerkingsovereenkomst heeft gesloten met de Veldhovense amateurvereniging UNA. Het is de intentie van PSV om dit te doen met liefst 25 clubs uit de regio om zo jonge talenten 'goede begeleiding en een professionele opleiding te kunnen geven'. PSV wil spelertjes al op jonge leeftijd traceren en als eerste een contract aanbieden.

Eind vorig jaar meldden we al dat PSV na de verbreking van het samenwerkingsverband met Elinkwijk verder aan het kijken was, met name ook bij UNA. Onder leiding van hoofd opleidingen Pim Verbeek is dus voor deze bredere opzet gekozen met 25 clubs. Namen van andere verenigingen zijn nog niet bekend; UNA is de eerste. Het eerste elftal van de Veldhovenaren is middenmotor in de hoofdklasse.

Meer op PSV.NL: PSV zoekt samenwerkingen in de regio




Tags

una amateurvereniging begeleiding bredere elinkwijk hoofdklasse meldden middenmotor samenwerkingsovereenkomst samenwerkingsverband spelertjes traceren veldhovenaren veldhovense verbeek verbreking verenigingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje