Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'Mohamed Ihattaren brengt nu niet genoeg en dat weet hij zelf ook'

2 oktober 2020 16:03
Foto: Pro Shots

Denzel Dumfries: "Mohamed Ihattaren brengt nu niet genoeg en dat weet hij zelf ook"; image source: Pro Shots

Op de persconferentie van vrijdagmiddag werd Denzel Dumfries uitgebreid gevraagd naar de situatie rondom Mohamed Ihattaren. "Ik ben veel bezig met hem. Het is geen fijne situatie dat hij op de bank zit, maar het is voor hem een mooie uitdaging om zich weer in het elftal te knokken", aldus Dumfries. "Ik heb alle vertrouwen in Mo. Hij is een fantastische voetballer, maar hij moet het ook gaan brengen. Ik heb er alle vertrouwen in dat het er weer uit gaan komen en dat hij van waarde kan zijn voor onze ploeg. Ik probeer hem daarin zoveel mogelijk te steunen en kritisch te zijn op bepaalde dingen die niet goed zijn."

Volgens de aanvoerder brengt Ihattaren op dit moment niet genoeg. "Hij kan verschrikkelijk goed voetballen. Als ik zie wat hij allemaal kan doen, brengt hij nu niet genoeg en dat weet hij zelf ook", zo gaf hij aan. "Hij is nog een jonge jongen. Het is een goede uitdaging voor hem in deze situatie. Een situatie die voor hem nieuw is. Op de bank, andere uitdagingen, een andere trainer... Het is een mooie uitdaging voor een jongen van deze leeftijd om daarmee om te gaan. In dat proces wil ik hem graag helpen."

De jonge spelmaker heeft een zeer turbulent jaar achter de rug. "Ik denk wel dat hij nu beseft wat er nodig is om uit deze situatie te komen. Bij hem voel ik ook dat hij er alles aan doet om uit deze situatie te komen. Daar hebben wij als ploeg baat bij en hij zelf ook", zei Dumfries daarover.




Tags

dumfries ihattaren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Als een echte aanvoerder gesproken. Hopelijk knokt Mo zich terug en snoert alle critici de mond.
+3/-1

3 jaar geleden
Ik betwijfel of hij zich gaat terugknokken en of hij zijn contract wil verlengen.
Kan zomaar weer zo'n verhaal worden.
Hopelijk is er iemand die hem kan uitleggen dat bij elke club je moet aanpassen en dat het verdedigen bij de aanvallers begint.
Op dit moment is hij 3de keus achter Mauro en Madueke.
+1/-0

3 jaar geleden
Goed dat hij als aanvoerder dit zegt,
Dat haalt druk bij de trainer weg. Er moet geen sfeer ontstaan dat dit door de trainer komt, en er een hetze tegen Schmidt ontstaat.
Mo speelt gewoon bar slecht en hij moet gaan toegeven dat dat aan hem zelf ligt.
De eisen van deze trainer zijn niet minder dan die van grotere clubs, ook daar zal hij in het veld keihard moeten gaan werken.
Raar dat hij met filmpjes komt over "haters".
Niemand haat Mo, het is een hele aardige jongen die nog wel volwassen moet worden. PSV of de trainer de schuld gaan geven lost het probleem niet op.
Ik hoop dat het talent ook tot rijkdom wordt. De enige die het kan laten mislukken is hij zelf.
+2/-0

 
reactie verwijderd

Maan (geschorst)
3 jaar geleden
Ik hoop dat mo zelf een keer voor de camera verschijnt, als psv slim is doen ze zelf een intervieuw tussen Roger en Mo. Dan is alles in 1x duidelijk, ook voor de buitenwereld. Voordat het een eigen leventje gaat leiden. Mo moet knokken en een werker worden. Dan wordt ie 1 van de beste psvers ooit.
+2/-0

 
Dat Ihataren zelf voor de camera komt is niks op tegen, maar een interview tussen Roger en Mo is complete onzin. Maar Roger zet hem niet meer in de spits, net zoals Gakpo dit zijn geen spitsen. Maar op hun beste positie moeten ze wel meeverdedigen, Mo kijk eens naar Cody zo zou jij op rechts moeten spelen.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Ik zou een interview van Roger en Mo ook een goed idee vinden, maar dan moet het wel op een echt natuurlijke manier gaan want anders prikt men er wel doorheen.
Ik krijg nu eerder het gevoel dat Mo het niet van Roger accepteert.
Ik zou eerst wel eens willen weten of hij wel wil verlengen.
+1/-0

3 jaar geleden
Goed om te horen dat dit niet alleen vanaf de staf komt.
+1/-0

Santa Cruz PSV (geschorst)
3 jaar geleden
Er is in het huidige systeem simpelweg geen plaats voor ihattaren. Daarnaast liet hij ook vorig seizoen veel te weinig zien. Tel daarbij z'n overgewicht en mentaliteit om te begrijpen dat dit wel eens een verloren seizoen voor hem zou kunnen worden.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte