Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV wint met ruime cijfers van Telstar

2 oktober 2020 20:34
Foto: Pro Shots

Jong PSV wint met ruime cijfers van Telstar; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft de weg naar boven weer in kunnen zetten. Na twee nederlagen op rij werd vrijdagavond ruim gewonnen van Telstar. Op PSV Campus De Herdgang wist de ploeg van Peter Uneken met 3-0 te winnen. Nigel Thomas, Kristófer Kristinsson en Djenairo Daniels zorgen in de tweede helft voor de doelpunten. Voor Daniels was het zijn eerste doelpunt in het betaald voetbal.

Over twee weken komt de ploeg opnieuw in actie. Op vrijdag 16 oktober staat de uitwedstrijd tegen FC Volendam op het programma.




Tags

jong daniels djenairo herdgang kristinsson kristofer nigel uneken volendam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Prima overwinning op een zwak Telstar. Verdedigend weinig weg gegeven in tegenstelling tot de vorige wedstrijden.Vertesse en Ledezma zijn nog geblesseerd maar zijn kwalitatief de beste spelers van JPSV.Het kan alleen maar beter worden.
+1/-0

3 jaar geleden
Een matige wedstrijd, een worsteling om doorheen te komen. Desalniettemin begint het is een vaste opstelling met name verdedigend zn vruchten af te werpen: Delanghe heeft misschien 2 keer handelend moeten optreden. Verdedigend niet onder druk gekomen. Weinig hoogtepunten of goede dingen te melden maar in een 50/50 wedstrijd grossierend in fouten van beide kanten, toch gewoon 3 doelpunten en 3 punten. Heel netjes.
+1/-0

3 jaar geleden
Ik heb de hele wedstrijd uitgezeten!! Niet om aan te gluren. Geen bal langere tijd naar dezelfde kleur (van beide kanten overrigens). Maar het ergste en meest verontrustende : ik zie m.u.v Delanghe geen enkele potentiële 1e elftal speler en ik geef Sambo, Saibari en Thomas het voordeel van de twijfel. Bij velen schieten de meest elementaire zaken, zoals techniek, spelinzicht, balcontrole en ook andere zaken zoals snelheid en snelheid van handelen schromelijk tekort. Het doet pijn aan mijn ogen om spelers als Kristinson (geen snelheid, geen balvaardigheid), Schoonbrood ( nog trager dan traag), Matuta (speelde nauwelijks een bal naar dezelfde kleur en geen spelinzicht voor een middevelder), Kjölö (zeer zwak in alle onderdelen van het spel 'voetbal'), De Haas (die zijn naam in al zijn traagheid) geen eer aandoet, te zien spelen. In het spel is geen enkele lijn te bekennen, de meeste hebben permanent ruzie met de bal of ze kunnen de opdracht van de trainer niet voldoende uitvoeren. Ik denk dat we moeten wachten op de onder 18 lichting. Meer kan ik er niet van maken, helaas.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage