Transparent
Inloggen
Sluiten

Eran Zahavi: 'Het belangrijkste is dat we gewonnen hebben en de drie punten hebben binnen gesleept'

4 oktober 2020 19:05

Eran Zahavi werd in gesprek met Fox Sports gevraagd hoe hij de wedstrijd ervaren had. "Het belangrijkste is dat we gewonnen hebben en de drie punten hebben binnen gesleept", aldus Zahavi. "Het was natuurlijk een moeizame wedstrijd. We hadden de eerste 20 minuten het gevoel dat het een eenvoudige wedstrijd ging worden. We controleerden en speelden goed, maar toen werden ze wakker en kregen wij het heel lastig. Maar het belangrijkste zijn de drie punten."

Zahavi was met een assist opnieuw belangrijk. "We vonden de ruimte goed. Donyell maakte een mooie loopbeweging en ik passte op tijd. Ik ben erg blij met die goal en die combinatie", zo gaf hij aan. "Ik gaf eerder al aan hoe vaker we samen spelen, hoe beter de combinaties zullen gaan. Vandaag ben ik blij met de assist."

PSV was de controle in de wedstrijd op een gegeven moment wel volledig kwijt. "We hebben nog een hoop wat we moeten verbeteren", zei hij daarover. "Vergeet niet dat we donderdag een zware wedstrijd gespeeld hebben. Het is dan niet makkelijk om op zondag weer voor de competitie te spelen na zo'n zware pot en een vliegreis. We proberen ons te focussen op de volgende wedstrijd en te zorgen dat we onszelf verbeteren."




Tags

zahavi eran gesleept combinaties controleerden fox loopbeweging passte vliegreis wakker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage