Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ibrahim Sangaré speelgerechtigd voor PSV na ontvangen van werkvergunning'

8 oktober 2020 11:52 - Rik Elfrink
Foto: Pro Shots

"Ibrahim Sangaré speelgerechtigd voor PSV na ontvangen van werkvergunning"; image source: Pro Shots

PSV kan volgende week tegen PEC Zwolle beschikken over Ibrahim Sangaré. Dat meldt Rik Elfrink via Twitter. Vanwege het aanvragen van een werkvergunning kon de middenvelder nog niet eerder in actie komen voor PSV, maar inmiddels heeft de Ivoriaan alle benodigde papieren op zak. Anderhalve week geleden zette Sangaré zijn handtekening onder een vijfjarig contract in Eindhoven.




Tags

sangare werkvergunning benodigde elfrink ivoriaan pec zak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Mooi topmiddenvelder die o.a. door Barcelona op de voet wordt gevolgd. Hij kon er al in een eerder stadium heen. Hopelijk gaan we nog lang van hem genieten, en daarna wordt het vet cashen voor PSV, met een 5 jarig contract.
+1/-2

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
3 jaar geleden
"Reportedly" betekent "naar verluidt", wat aangeeft dat het om een (onbevestigd) gerucht gaat.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Dat Barcelona interesse heeft in een speler wil niet zeggen dat we direct wonderen mogen verwachten van hem. Vergeet niet dat Barcelona bijvoorbeeld ook Ludovit Reis bij Groningen heeft opgepikt voor 3,5 miljoen, no way dat dat een directe versterking voor psv is. Ik hoop uiteraard dat hij het heel goed gaat doen maar ben benieuwd hoe het middenveld er uit zal gaan zien.
Ik ga er een beetje vanuit dat Gotze een plek op de flank zal gaan krijgen, dat Gakpo in de basis blijft, en dat we met Rosario, Thomas, Hendrikx, Guti, Ginkel, Sangare, Fein 7 middenvelders hebben voor 2 posities. Ben zeer benieuwd wie er zullen gaan spelen
+2/-0

 
3 jaar geleden
Op het eerste gezicht lijkt 7 spelers voor 2 posities wat veel, maar als je bedenkt dat Guti sowieso tot de winterstop niet kan spelen, en Marco waarschijnlijk ook niet, houden we er 5 over voor die 2 posities. Met het drukke programma wat er aan zit te komen is dat geen overbodige luxe. Ik verwacht dat Sangaré in principe in de basis zal spelen, geflankeerd door Rosario. Mocht Fein zich goed laten zien (ik heb totaal geen idee wat ik van hem moet verwachten) zou hij best wel eens de plek van Rosario over kunnen gaan nemen.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Ik denk dat Gakpo / Guti / Hendrix op de linkerflank spelen. Op de rechterflank denk ik aan Mo / Gotze, centraal Rosario / Sangaré, box to box Van Ginkel / Thomas. Mauro die op meerdere posities kan spelen, afhankelijk van welke positie er blessures ontstaan. Terwijl de spits bemand zal worden met 2 van de 4, Malen / Madueke / Piroe / Zahavi. De rechtsback positie Dumfries ik denk dat daarvoor geen echte backup is, of het zou Teze moeten zijn, Hendrix die daar een paar keer heeft gespeeld, lijkt mij geen echte optie. Rechts centraal Teze / Baumgartl, links centraal Boscagli / Viergever, linksback Max / Hendrix / Mauro.
+1/-1

3 jaar geleden
Toch allemaal wel heel erg knap gedaan van John. Die nieuwere 2.0 versie van john bevalt mij wel.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Bedoel je de John 2.0.Roger_makes_it_happen versie?

Ik ook en dat zeg ik bijna geheel zonder sarcasme, tenslotte was het John en snor die RS hebben binnengehaald en hem nu ook echt ondersteunen in wat hij wil en kan. Het is een risico, we gaan all in met een trainer voor 2 jaar maar nood breekt wet.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Snor ja? Blijft dit kansloze gedoe hier nog steeds doorgaan?
+2/-0

 
3 jaar geleden
Jee man, take it easy. Messie is de Vlo, Maradonna is pluisje en Gerbrands is de snor. Er worden hier verder complimenten uitgedeeld. Niet geheel kansloos lijkt me.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage