Transparent
Inloggen
Sluiten

Mario Götze: 'Ik kijk er naar uit om onder Roger Schmidt en zijn filosofie te spelen'

8 oktober 2020 14:08
Foto: Pro Shots

Mario Götze: "Ik kijk er naar uit om onder Roger Schmidt en zijn filosofie te spelen"; image source: Pro Shots

Mario Götze kijkt er naar uit om onder Roger Schmidt te gaan werken bij PSV. Dat gaf hij donderdag aan op de persconferentie toen hij officieel werd gepresenteerd. "Ik had al een paar maanden contact met hem. Ik ken hem en zijn filosofie van zijn periode bij Leverkusen. Ik keek er echt naar uit om hierheen te komen en om hier onder hem en zijn filosofie te spelen", aldus Götze.

De Duitser werd ook gevraagd naar zijn stofwisselingsziekte die de oorzaak waren van enkele blessures. "Dat is drie jaar geleden al verholpen, dus dat speelt nu totaal niet meer", zo gaf hij aan.

PSV was niet de enige club die interesse had in de aanvaller. "Er waren zeker andere clubs en ik heb ook de tijd gehad om goed na te denken. Voor mij is het het hele pakket. De filosofie, competitie, het team. Dat was allemaal belangrijk voor mij om weer fit te worden en op mijn niveau te komen", zei hij daarover. "Het belangrijkste is voor mij dat ik weer kan spelen en wedstrijden ga winnen. Met de filosofie van Schmidt en PSV heb ik daar vertrouwen in."

Götze verwacht enkele weken nodig te hebben voor hij inzetbaar is tijdens de wedstrijden. "Ik heb wel een goede basis en heb de medische keuring doorstaan, maar ik zal eerst een paar weken met de groep moeten trainen, moeten acclimatiseren en het team moeten leren kennen", aldus Götze.


Discussieer mee op de forums


Tags

gotze schmidt roger acclimatiseren hierheen keuring leverkusen pakket stofwisselingsziekte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Spelen onder een 'filosofie'? Dat betekent in dit geval druk zetten en de tegenstander afjagen. Ik zie veel in Gotze maar dat nu juist niet echt.
+1/-0

 
reactie verwijderd

 
3 weken geleden
Je hoeft niet meteen te gaan beledigen.
+1/-0

 
3 weken geleden
Dan heb je hem nog niet zien spelen.
+1/-0

ittiespinazie (geschorst)
3 weken geleden
Hij gaat voor de positie centraal op het middenveld, net als van Ginkel, Fein en Sangare... ik mag aannemen dat Rosario weg mag voor een habbekrats tijdens de winterstop ?
+2/-3

 
3 weken geleden
Het hele huidige middenveld kan de bank op. (Zal Mauro Jr. leuk vinden)
+1/-0

 
3 weken geleden
Dat is toch eigenlijk ook gewoon waar ze horen? Of willen we weer strijden voor plek 4/5?
+2/-0

3 weken geleden
Wilde er nog iemand een creatieve, centraal, aannvallende middenvelder?
Tadaah! Daar is hij dan.
+4/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.996 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

baumgartl boscagli cocufan corona dumfries emmen eredivisie fein fortuna gakpo ginkel gotze groningen hendrix ihattaren jong madueke malen mauro ondermaats pec pingel rosario sangare schmidt teze var viergever vitesse zahavi