Transparent
Inloggen
Sluiten

John de Jong: 'Ik weet zeker dat het talent van Mohamed Ihattaren weer komt bovendrijven'

8 oktober 2020 15:52 - Fox Sports
Foto: Pro Shots

John de Jong: "Ik weet zeker dat het talent van Mohamed Ihattaren weer komt bovendrijven"; image source: Pro Shots

Technisch manager John de Jong wordt in gesprek met Fox Sports gevraagd naar de situatie rondom Mohamed Ihattaren. "We moeten met zijn allen hem gaan helpen. Ik denk, en dat is mijn persoonlijke visie, dat de dynamische voetbalwereld, de opportune voetbalwereld, hem voorbij is gesneld", aldus De Jong. "Kijk hoe het afgelopen jaar gegaan is. Hij is nog maar een jongen van achttien jaar. De wereld is hem voorbij gesneld. Wij moeten hem gaan helpen, vertrouwen geven en rust creëren rondom heen. Dan weet ik zeker dat zijn talent weer komt bovendrijven."

Regelmatig praat De Jong dan ook met Ihattaren. "Maar dat doe ik niet alleen. Dat doen ook de trainer, de assistenten en ook onze perschef. Iedereen is met hem bezig om rust te creëren rondom Mo. Dan weet ik zeker dat zijn talent weer komt bovendrijven", zo gaf hij aan. "Uiteraard vertrouwt hij zijn familie, vertrouwt hij de club en vertrouwt hij alle mensen om hem heen. We moeten alleen niet te veel mensen om hem heen krijgen. Hij moet zich focussen op het talent wat hij heeft en dat gaan ontwikkelen. Daar moeten wij hem bij gaan helpen."

De Jong gaat verder: "Wat er allemaal er op af komt en buiten het voetbal op hem afkomt, kunnen wij moeilijk 24 uur gaan monitoren. Dat kan niet. Focussen op het voetbal en focussen op de club. Hij wil slagen bij ons en wij willen dat hij slaagt bij PSV."


Discussieer mee op de forums


Tags

jong bovendrijven ihattaren gesneld dynamische fox opportune perschef

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Dat hoop ik ook maar zoals het er nu uitziet zal competitie binnenkort gestaakt worden.
Alweer wedstrijd afgelast met Nac.
Zitten we dan net ons topteam.
Hoop dat ik het fout heb.
+1/-0

 
3 weken geleden
zou niet weten waarom de competitie gestopt zou worden. Er wordt sporadisch een wedstrijd afgelast. Blinde paniek is nooit echt goed denk ik ;)
+2/-0

 
3 weken geleden
Als je het coronabeleid bij PSV ziet (zie aftermovie deadline day) dan is het een kwestie van tijd voordat het bij PSV ook binnenkomt. Wel allemaal boksjes geven, maar lekker met z'n vieren in een auto met je nieuwe topaankoop zonder mondkampje... Ik wil niet panisch klinken, maar dat zijn nou net de kleine dingetjes die je kan doen om iig minder risico te nemen. Of is de bubble zo groot, dat iedereen van kantoor en good old Mart verder niemand ziet in zijn omgeving?
+4/-0

 
3 weken geleden
Daar geef ik je gelijk in. Echter moet ik eerlijk zijn dit gebeurd in mijn omgeving even zo
+1/-0

 
3 weken geleden
Hier ook hoor. Maar de clubs pretenderen het allemaal zo goed te regelen... Daarnaast gaat het hier om spelers die miljoenen vertegenwoordigen. Beetje voorzichtig mee zijn is geen overbodige luxe... Blijvende schade behoort nog steeds tot de mogelijkheden helaas...
+1/-0

 
3 weken geleden
open/sluit de onderstaande quote:

Wel allemaal boksjes geven, maar lekker met z'n vieren in een auto met je nieuwe topaankoop zonder mondkampje... Ik wil niet panisch klinken, maar dat zijn nou net de kleine dingetjes die je kan doen om iig minder risico te nemen. Of is de bubble zo groot, dat iedereen van kantoor en good old Mart verder niemand ziet in zijn omgeving?Nee, maar die mensen worden wel met regelmaat getest, als het goed is, dus kun je ervan uitgaan dat ze geen corona hebben.
+1/-0

3 weken geleden
Mo is een topper! Rustig opbouwen alle tijd!
+1/-0

3 weken geleden
Komt goed MO! Leren van Mario op de trainingen en weten dat jij de toekomst bent van ons PSV!
+4/-0

3 weken geleden (gewijzigd)
Prima reactie van John, nu verder met rust laten idd, dat is nu het beste.
Al die sensatie zoekers van de media, vooral die hijgerige Hans Kraaij en zijn kornuiten weghouden, geen interviews meer doen.

Mo indien je dit leest: wij - het over grote deel van alle PSV supporters - hebben ook alle vertrouwen in jou, in jou als speler van PSV en in jou als persoon met een goed karakter; je maakt ons trots en blij met je spel; ga daar mee door, concentreer je op je liefde: voetbal, zet je volledig in en alles komt goed, gewoon een kwestie van geduld en logica.
Denk aan je grote voorbeeld: Ibi, bel hem op en vertrouw op zijn adviezen, hij heeft hetzelfde pad gelopen!

Wij staan achter jou, Mohamed Ihattaren,
PSV voor altijd
+6/-0

 
3 weken geleden
Zeker Mo moet lekker hard werken en lachen dan komt ie er wel. Is een groot voorbeeld nu al!
+1/-0

 
3 weken geleden
Yep ben de 50 gepasseerd en wil n nieuw shirt met zijn naam erop... dus cker inspirerend voor de jongere generatie!
+1/-0

3 weken geleden
Prima gesproken van John! Nu wij nog... Vertrouwen hebben en steunen!

En vooral stoppen met hem continu weg te zetten als een lastige Marokkaanse jongen en vergelijken met andere 'lastige' jongens. Walgelijk!
+7/-1

 
3 weken geleden
Wat is hier walgelijk aan? Iedereen is natuurlijk verschillend maar helaas zien erg veel mensen die de ogen wel open hebben overeenkomsten met de drama's die Aissati, Labyad en Bakkali heten. Iedereen hoopt dat Ihattaren wel karakter toont en laat zien dat dit talent een onmisbare schakel in het PSV succes gaat worden. Ik ben bang van niet. Bewaar dit bericht en sla me er over een jaar gerust mee om de oren, ik hoop dat ik ongelijk heb.
+3/-2

 
3 weken geleden
laten we nou stoppen met op voorhand negatief te gaan redeneren, ff met rust laten in belang van Mo en ons PSV!
+2/-0

 
3 weken geleden
Het is ronduit discriminerend. Daarbij is het nergens op gebaseerd, maar lijkt het meer op 'de wens is de vader van de gedachte'.
+4/-1

 
3 weken geleden
Ah, nog zo'n modewoord dat 'discriminatie'. Ik geef al meermaals aan dat ik hoop dat het goedkomt maar ik sluit mijn ogen niet voor soortgelijke situaties uit het verleden. Lekker wegkijken bij dit soort lastige situaties ( waarbij in die cultuur ook vaak familiedruk of groepsdruk voor vrienden bij komt kijken)is heel makkelijk maar daar wordt ook niemand beter van. Hopelijk kan er met de ervaring uit het verleden iets positiefs gedaan worden qua begeleiding voor Mo. Ik hoop het, maar klaarblijkelijk ben ik niks meer dan een walgelijke racist als ik mijn zorgen uit. Jammer.
+3/-2

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Discrimineren en "hopen dat het goed komt" zijn 2 totaal verschillende dingen. Kritiek hebben op Ihattaren kan ook prima zonder te discrimineren. Ook bij Aissati, Labyad en Bakkali werd volop gediscrimineerd. Het is tijd dat dat eens stopt zo onderhand, dat heeft niets met mode te maken.

Verder heeft niemand je een walgelijke racist genoemd.
+4/-1

 
3 weken geleden
Dit wordt een eindeloze discussie maar het zal wel door mijn beperkte intellect komen: Wat is er discriminerend aan het beschouwen van een situatie en daarbij alle aspecten ( ook cultureel ) meenemen om de situatie proberen te begrijpen en misschien op te kunnen lossen. Ik ben een Hollandse boerenkinkel en weet van vrienden en collega's met diverse achtergronden (Chinees, Marokkaans, Somalisch) dat ik heel anders ben opgevoed en ook nu als 'ouwe kerel' heel anders naar situaties kijk en andere gebruiken/overtuigingen heb als mijn vrienden 'van kleur'. Niet meer en niet minder, ons bloed is allemaal rood maar wie we zijn is verschillend. Als dat discriminerend is, c'est ça.. Forza PSV!
+3/-0

 
3 weken geleden
@Gica. Het woord "discriminatie" wordt tegenwoordig heel snel gebruikt om elke vorm van kritisch naar dingen te kijken de mond te snoeren. Het wordt vaak ook nog gebruik in combinatie "dat je respect moet tonen", en te weinig respect toont.

Ik vind Ihattaren een zeer gevoelige jongen die enorm goed kan voetballen en het waarschijnlijk nu erg moeilijk heeft. Heel goed dat veel mensen van PSV hem goed proberen te steunen. Ik denk dat de omgeving van Ihattaren beter is dat die van Labyad en Bakkali, die PSV echt een streek hebben geleverd. Het beste voor Mo is dat hij zorgt dat hij bij PSV eerst geestelijk stabiel wordt, lichamelijk echt fit, en dat hij eerst in de ED 100 wedstrijden heeft gespeeld. Ik hoop dat zijn omgeving hem niet te snel naar een buitenlands avondtuur sturen, want dat zou wel eens zeer negatief uit kunnen pakken. Hij moet nu 3 jaar lang 30 wedstrijden per jaar spelen om zijn talent in kwaliteit om te zetten.
+2/-2

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Weet je wie ook weleens slecht speelden en ook op een 'vervelende manier' bij PSV vertrokken?

Gomes, Toivonen, Pereiro, Lammers en nog veel meer.

En hadden de heren het toen ook over afkomst of geloof? Nee he?

Aangezien jullie denken dat 'discriminatie' alleen een "modewoord" is, bij deze een link met uitleg in hapklare brokken...

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/discriminatie/vraag-en-antwoord/wat-is-discriminatielink
+5/-0

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Soms moet je het niet zo zwaar maken, Toivonen was een valse juffrouw (haar), Peirero een zacht ei (slappe zak) en Lammers had een hockey hoofd (kakker), al die bijnamen, ik vind het allemaal hokjes geest gedrag en getuigen van angst voor iets dat afwijkt van de standaard, maar blijkbaar is dat nodig tegenwoordig, Twitter staat er vol mee en alleen daarom al doe ik daar niet aan mee.

Kijk maar eens naar de docu The social dilemma, op Netflix te zien, zeer verhelderend wat voor een negatieve invloed de nieuwe media hebben op ons als samenleving...
+2/-0

 
3 weken geleden
open/sluit de onderstaande quote:

Soms moet je het niet zo zwaar makenOh nu maak ik het zwaar???
Soms is het gewoon tijd dat iemand er hier iets van zegt en dat het eindelijk eens stopt, ipv lekker alles bagatelliseren en het probleem in mijn schoenen schuiven. Bij elke discussie over Mo is het weer raak.

Mo is gewoon een van ons! Daar heeft z'n achtergrond verder geen ene reet mee te maken en jullie moeten gewoon eens kappen met hem daarop te beoordelen en veroordelen.

Tijd om je hoofd uit je achterste te halen.
+3/-0

 
3 weken geleden
Je hebt gelijk wat mij betreft Bokkie. Feit is, er zijn prima Nederlandse gozers, maar er zijn ook een aantal eikels. Op het moment dat zo'n "verkeerde" hollander de kop op steekt scheren we ook niet ineens alle oer-Nederlanders over één kam, dus waarom wel als het gaat om Marokkaanse gasten? Die zijn er in alle soorten en maten. Het hebben over "dat soort" jongens en over "die cultuur" is niet noodzakelijk racistisch, maar vooroordelen baseren op "dat soort" jongens uit "die cultuur" is dat wel.

Overigens, Mo vergelijken met Bakkali ed is prima. Je kan altijd zeggen dat je hoopt dat hij niet dezelfde streken uithaalt of fouten maakt. Feit is ook dat we bij PSV meer Marokkaanse talenten gehad hebben die vervelend zijn weggegaan dan niet. Je kan echter niet zeggen dat die situaties ontstaan zijn vanwege de Marokkaanse achtergrond van die jongens. Dat is dan weer WEL racistisch.
+4/-0

 
3 weken geleden
Precies @psvaltijd, Social Dilemma kijken is voor niemand n overbodige luxe.
+1/-0

 
3 weken geleden
Maken zou niet bijtekenen, Bergwijn zou naar Ajax gaan en weet ik wat ik hier de afgelopen maanden voor vooroordelen heb gelezen. Time will tell.
+2/-2

 
3 weken geleden
klopt, tcoh zou ik graag een verlenging van zijn contract zien.
Ik hoop dat zijn talent er echt uit gaat komen.
Ik vind hem aan de bal een fenomeen, maar tav de andere zaken moet hij nog veel leren.
+3/-0

3 weken geleden
De vraag is alleen waar, bij welke club.
+2/-2

3 weken geleden
Hij kan geen betere 'entourage' hebben dan Roger Schmidt en Mario Götze.Mits je daar voor openstaat! Zoniet dan gaat hij een moeilijke periode tegemoet en kan het eenzelfde verhaal worden als Bakkali,Labyad en Aissatti. Deze periode is cruciaal voor zijn verdere carrière. Overigens; veel te vroeg 'verheerlijkt' en de lucht in geschreven. Onder Schmidt moet hij beseffen dat er nog ander dingen in het spel belangrijk zijn naast techniek en spelinzicht. Niet voor niets staat er op de Herdgang:
"Hard werken verslaat talent als talent niet hard werkt".Dat heeft Mo velel malen gelezen.En.............hij is pas 18.Ik heb er nog het volste vertrouwen in mits hij zich niet laat beïnvloeden door een andere 'entourage' die slechts uit is op geldelijk gewin.
+4/-1

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Juist een* Ibi is zijn grote voorbeeld...!

* Voor de helderheid: een moet en zin hier boven😳
+1/-1

 
3 weken geleden
@Intruder; Bedoelt zijn zaakwaarnemer. Zaakwaarnemers zijn nodig, maar zijn vaak het gif in het brein van jonge spelers.
+1/-0

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Ik onderschrijf zijn mening, ik zie nu dat het "en" moet staan ipv "een", dan ist duidelijker, vervelend die auto correct
+1/-0

3 weken geleden
De media blijft vooral stoken. En roepen hoe goed hij is. En dat Ajax hem moet halen enz. Overmars geeft aan dat Ihattaren niet in beeld is bij Ajax. En de reden is heel simpel. Hij moet nog stappen gaan maken. Voetbal is niet alleen maar goed kunnen dribbelen en schieten. Zijn statistieken moeten omhoog, zijn fitheid moet beter en zo zijn er nog wat punten waaraan hij moet werken om van een 18 jarig talent de stap naar een volwassen topsporter te zetten. De komst van spelers als Götze en van Ginkel zijn juist goed voor hem. Van hen kan Ihattaren veel leren. Hij zal ook ruim voldoende speeltijd gaan krijgen. Maar de sleutel ligt vooral bij zichzelf. Schmidt verlangt het e.a. van hem. Als hij dat oppakt gaat het goed komen.
+4/-0

 
3 weken geleden
Bizar toch... Hij speelt niet bij psv, dus hij moet naar Ajax waar ze op zijn posities al spelers hebben die meer in vorm zijn en nog beslissend zijn ook... Maar daar zou er dan wel ruimte zijn. Maar goed dit laat wel zien dat met het huidige media landschap (praatprogramma's op ca. 4 TV zenders en nog een stuk of 6 internet kanalen) men leeft van schandaaltje naar schandaaltje en het liefst creëren ze die schandaaltjes zelf... In het verleden dezelfde geruchten op gang gebracht over Bergwijn en zelfs Lozano (die ze voor 50 miljoen moesten ophalen indien mogelijk)
+2/-0

 
3 weken geleden
Mee eens. In de voetbal-programma's zeggen ze steeds dat Ihattaren enorm goed was, maar volgens mij heeft hij maar 10 wedstrijden echt goed gespeeld, en daarna al 10 slechte. Dat is niet erg, maar er wordt alleen over zijn hoogtepunten gesproken alsof het een constant niveau was. Dat was nmm niet het geval. Hij is even in vorm geweest en heeft toe laten zien dat hij een groot talant is, en geweldig is met de bal aan de voet. Ik hoop dat hij zijn hoofd erbij kan houden, en dat hij goed inziet waar hij nog aan moet gaan werken.
Naar een ander club gaan zal zijn probleem niet op gaan lossen, ook daar moet je in vorm zijn en vooral erg fit zijn.
+2/-0

 
3 weken geleden
In die 10 goede wedstrijden liet hij dingen zien die andere middenvelders van PSV over de afgelopen 7 jaar niet hebben laten zien. De situatie Mo wordt een hele goede graadmeter van het beleid onder Schmid en zijn bazen. Mocht deze jongen om wat voor reden dan ook weinig/ geen geld op gaan leveren dan moeten de beleidsbepalers zich nog maar eens heel goed achter de oren krabben..... En ja, Mo zal moeten knokken en iedere dag beter moeten willen worden echter eze jongen vertegenwoordigt een heleboel potentieel kapitaal en onze cijfers laten al jaren zien dat brilliantjes als Mo cruciaal binnen onze strategie zijn.
+2/-0

 
3 weken geleden
Ik hoop vooral dat hij zichzelf eens goed achter de oren krabt. Wat hij tot nu toe in 2020 heeft laten zien slaat nergens op en daarom staat hij er dan ook volkomen terecht naast. Zolang bij hem het besef niet komt dat hij er hard voor moet gaan werken, zal hij nooit gaan slagen.

Nu is het wel algemeen bekend dat jij letterlijk alles aangrijpt om af te geven op de directie, maar ik zou werkelijk niet weten waarom. Ihattaren presteert al een zeer lange tijd niet. Zolang hij dat zelf niet verbeterd, ondanks alle kansen die hij heeft gekregen en ongetwijfeld ook gaat blijven krijgen, ligt het probleem bij hem en niet bij Schmidt, Gerbrands of De Jong.
+5/-1

 
3 weken geleden
De doorontwikkeling van dergelijke jongens is een speerpunt binnen de strategie van PSV en zeker zo belangrijk als het binnenhalen van jongens als Mario Götze, Eran Zahavi etc. Dat jij vervolgens wederom begint over mijn afgeven op de directie geeft me het idee dat je de strategie van PSV niet begrijpt of voorbij gaat aan de financiële afhankelijkheid van de verkoop van goede spelers. Een Mo in goede doen is een kandidaat voor de top 15 van Europa. Je weet wel die categorie waar Ajax spelers de laatste jaren voor enorm veel geld heen gingen.
+1/-2

 
3 weken geleden
En hij is al bijna een jaar niet in goede doen, dus hij speelt dan ook terecht niet
+5/-1

 
3 weken geleden
En wat moet PSV in jouw ogen doen om dergelijke jongens hierbij te helpen?
+1/-0

 
3 weken geleden
Waarom leg je de bal nu bij PSV? Je kan moeilijk gaan beweren dat hij geen vertrouwen heeft gekregen als hij op zijn achttiende al 48 officiële wedstrijden heeft gespeeld en alle steun en hulp die hij heeft gekregen rond het overlijden van zijn vader.

Hij zal vooral zelf op de trainingen en in de speeltijd die hij in wedstrijden krijgt moeten laten zien dat hij in de basis van PSV hoort. Als zelfs medespelers al openlijk aan gaan geven dat hij meer moet gaan brengen, hij werd weggestuurd van de training en al het kansloze gedoe op sociale media wil bij hem het kwartje nog niet vallen dat er ook hard gewerkt zal moeten worden als je wil slagen als voetballer.

Op momenten als het jou uitkomt wil je de term 'topsportmentaliteit' er nog wel eens ingooien. Is het een topsportmentaliteit als je een speler laat staan die al maanden structureel verzaakt omdat je de hoop hebt dat hij over een jaar of over een aantal jaar voor miljoenen verkocht kan worden? Er zal ondertussen ook gepresteerd moeten worden (welkom in de wereld van de topsport). Zolang hij niet aantoont dat hij bij het best elftal hoort, is er maar één plek waar hij thuishoort en dat is op de bank. Iets waar hij op basis van afgelopen maanden ook thuis hoorde als Götze niet was gehaald.
+3/-1

 
3 weken geleden
Gelukkig wordt er intern bij PSV anders over gedacht dat de manier waarop jij het brengt. Dat je vervolgens weer met uitspraken van een ander aankomt doet daar helemaal niets aan af. Me dunkt dat je als werkgever van zo’n jonge speler een grote verantwoordelijkheid hebt en er alles aan probeert te doen om hem te helpen om weer te presteren. Ook daarom wordt de Herdgang zo vaak geroemd.
+1/-0

 
3 weken geleden
Ik denk dat er intern bij PSV niet anders gedacht wordt dan @ricardo schrijft. Kun jij dan uitleggen @tony hoe het dan wel is? Mi. zit Mo nu plots in een omgeving die top uitstraalt met een Schmidt en n speler met absolute Europese-top en WK-ervaring. Hij zal er veel van keren en wat het betekent om daar te geraken. Dat hebben JdJ en Gerbrands geweldig(!) gedaan. Schmidt kon overal naar toe, maar het duo zorgde ervoor dat hij voor PSV koos. Ik ben er blij mee, jij niet naar wat ik begrijp.
+2/-1

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Hoe je bij je laatste zin komt mag Joost weten. Ik heb hoge verwachtingen van deze trainer en niet alleen om het materiaal wat hem geboden worden itt zijn voorgangers. Wel vraag ik me af of de langere termijn toekomst van PSV op deze manier voldoende gewaarborgd wordt maar dat is een andere discussie.

Als je het interview met de Jong bekijkt (uit je post op te maken heb je het niet gezien!) zie je al dat er intern bij PSV (veel) met Mo gesproken wordt. Tevens maakt De Jong nog andere interessante opmerkingen. Iemand die potentieel zoveel kapitaal vertegenwoordigt moet ten alle tijden, daar waar mogelijk, geholpen worden waarbij voorop staat dat deze jonge man vrij recent zijn nummer 1 vertrouwenspersoon verloren heeft. Daar wordt in de hele bovenstaande discussie maar even aan voorbij gegaan en daar hoor ik jou nu ook in 1x niet meer over. Neem van mij aan dat dat erin hakt.
+1/-0

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Ik denk dat de komst van Schmidt juist de toekomst méér waarborgt, het professionalisme wordt alleen maar groter... ook voor de langere termijn, jij blijkbaar niet. Schmidt is nl. niet gekomen om 2 jaar hier te ballen en dan weer te vertrekken zonder legacy. Er is veel tijd genomen door PSV om tot deze keuze te komen. Er is uitgebreid gesproken met Schmidt die kon kiezen uit een rits grote clubs maar hier krijgt hij de kans om iets op te bouwen, en daarom is hij gekomen. Mbt. Mo, bij PSV weten ze heus wel goed om te gaan met een jongen die zich momenteel in een heel moeilijke (privé-)fase bevindt, en ga er maar vanuit dat Raiola hier ook een positieve rol inspeelt. Geld staat niet boven aan het lijstje nu, dat komt wel als het zover is dat erover gesproken moet worden, kwestie van prioriteiten, de jongen is net 18, kom op. Mo zal er echt vol voor moeten gaan om zijn talenten tot bloei te laten komen, iets wat de laatste tijd niet is gebeurd, dus wat @ricardo hierboven schrijft is dus correct en ook wat binnen PSV hem wordt verteld. Wat was het ook alweer? : "Hard werken verslaat talent als talent niet hard werkt". (waarom denk je dat medespelers zich hierover uiten en dat hij van de training gestuurd is, dat is echt in zijn belang)
+4/-0

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Inzake je stelling ‘jij blijkbaar niet’ : ik wil meer resultaten zien. Het is allemaal nog zeer kort dag en we beginnen gewoon weer op nul na de interlandbreak. Er zal een nieuw team gesmeed moeten worden. Dus jij vind de situatie Mo geen goede testcase voor de gehele organisatie? En ja, Mo zal ook aan de bak moeten.
+1/-2

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Ik heb hier maar één antwoord op ipv mee te gaan in je vage draaikonterige stellingen: Lees het boek van Roger Schmidt.
+2/-1

 
3 weken geleden
Geestige woordspeling voor iemand die ik hier de afgelopen jaren op geen enkele vorm van consistentie heb kunnen bespeuren. Ik zal je de feiten maar besparen. Groeten van Demoughe
+1/-0

 
3 weken geleden
We zullen het allemaal gaan zien. Ik heb geen idee wat Schmidt zijn plannen zijn. Jij schijnbaar wederom wel.
+1/-2

 
3 weken geleden
@Tony mee eens, Mo is fantastisch aan de bal, en al hij zich doorontwikkeld en bijtekent dan zou PSV zo 30-40 miljoen kunnen vangen. Ik denk dat ze zich dat ook goed realiseren. John de Jong kwam niet voor niks met een speciaal interview hierover naar buiten.
Mo heeft het voor een zeer groot deel in eigen hand. Als hij op zijn top-niveau speelt dat staat hij altijd in de basis.
Ik vermoed dat hij tijdens de Lockdown weinig heeft gedaan en dat het voor hem dus lastiger is om weer echt wedstrijdfit te worden, maar dat is slechts mijn vermoeden.
Of Schmidt een goed gevoel voor mensen heeft is me nog niet duidelijk. Ik vind het wel een positief tegen dat een aantal spelers speciaal voor hem naar PSV zijn gekomen.
+2/-1

3 weken geleden
Ik hoop dat het allemaal goed uitpakt voor zowel club als speler. Maar wat ik een beetje mis in de discussies, hier en in de media, is de eigen verantwoording van Ihattaren. Hij zal het zelf moeten afdwingen en karakter tonen en als hij zoveel talent heeft als ik steeds hoor dan ligt het toch echt aan hemzelf als het niet lukt.Maar hij heeft even goed gepresteerd maar goed beschouwd moet hij alles nog bewijzen. En qua vergelijking met andere spelers die vervelend weggingen. Zo goed zijn de meesten ook niet terecht gekomen. Oftewel staat je niet blind op 1 speler en ga vooral niet teveel pamperen. Dat schept alleen maar halfzachte eieren. Hij moet gewoon inzet en karakter tonen en dan zien we uiteindelijk wel hoe goed hij echt is
+6/-0

reactie verwijderd


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.996 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

baumgartl boscagli cocufan corona dumfries emmen eredivisie fein fortuna gakpo ginkel gotze groningen hendrix ihattaren jong madueke malen mauro ondermaats pec pingel rosario sangare schmidt teze var viergever vitesse zahavi