Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Oranje met Cody Gakpo veel te sterk voor Gibraltar

8 oktober 2020 21:52
Foto: Pro Shots

Jong Oranje met Cody Gakpo veel te sterk voor Gibraltar; image source: Pro Shots

Jong Oranje heeft met Cody Gakpo in de basis een ruime zege weten te behalen tegen Jong Gibraltar. In Venlo werd met 5-0 gewonnen. De aanvaller van PSV had een belangrijke rol bij de openingstreffer door een vrije trap snel te nemen en daar viel uiteindelijk de 1-0 uit. Gakpo werd een klein kwartier voor tijd gewisseld.


Discussieer mee op de forums


Tags

gakpo jong gibraltar oranje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Gakpo kon nauwelijks op zijn enkel staan, dus ik hoop dat hij snel weer fit is.
Leuke speler die ook echt fysiek fit op het veld staat.
+1/-0

 
3 weken geleden
En zo vallen er ieder jaar nog wel meer spelers uit... En dan zeggen de analisten dat psv geen brede selectie heeft. Afgelopen weekend lachten ze nog dat er maar 4 veldspelers op de bank zitten. Nu is het belachelijk wat psv gehaald heeft en kunnen ze met geen mogelijkheid Ihataren kwijt. Wat mij betreft blijkt hier alleen maar uit hoe weinig wedstrijden analisten vorig seizoen daadwerkelijk integraal gezien hebben, want toen al bleek wel dat Ihataren nog niet mee kon. Niet gek, want hij is pas 18! Laat hem dit jaar toch eens rustig een goed niveau bereiken en in de luwte van Gotze spelen, dan komt het allemaal goed.
+4/-0

3 weken geleden
Als deze jongen bij Ajax had gespeeld zou het de hele dag over zijn enorme talent gaan, transfersom van 80 miljoen etc.
Ik snap niet niet hij zo weinig geroemd wordt. Jeugd, zelf opgeleid, drukt zijn stempel behoorlijk, sympathieke gast die geen rare dingen doet, keihard werkt etc.
+3/-0

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Imo het protege van de jeugdopleiding. Een perfect voorbeeld van een ontwikkeling naar een robuste speler via JPSV naar PSV1. Zijn ontwikkeling kent zo een stijgende lijn zonder grillig verloop of de bekende terugval. Deze jongen heeft alles (lengte, snelheid, dribbelend vermogen, schotkracht, doelgerichtheid, lijkt metaal weerbaar, kalm) in zich om aantrekkelijk te worden voor ten minste de subtop van Europa
+1/-0

reactie verwijderd


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.996 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

baumgartl boscagli cocufan corona dumfries emmen eredivisie fein fortuna gakpo ginkel gotze groningen hendrix ihattaren jong madueke malen mauro ondermaats pec pingel rosario sangare schmidt teze var viergever vitesse zahavi