Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo valt met bovenbeenblessure af bij Jong Oranje

11 oktober 2020 13:13 - Ons Oranje
Foto: Pro Shots

Cody Gakpo valt met bovenbeenblessure af bij Jong Oranje; image source: Pro Shots

De KNVB heeft bekend gemaakt dat Cody Gakpo niet met Jong Oranje zal afreizen naar Cyprus. De aanvaller van PSV kampt met een bovenbeenblessure en kan om die reden niet in actie komen dinsdagavond. Gakpo viel donderdag geblesseerd uit tegen Jong Gibraltar en sprak de hoop uit dat het mee zou vallen. De kwetsuur blijkt in ieder geval ernstig genoeg om niet tegen Jong Cyprus te kunnen spelen. Of hij ook wedstrijden van PSV moet missen is nog onbekend.




Tags

jong gakpo bovenbeenblessure cody oranje cyprus gibraltar knvb kwetsuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Niet zo mooi, hopelijk valt de blessure mee zodat hij volgende week weer mee kan doen. Toch wel een belangrijke speler geworden, de man in vorm.
+3/-0

3 jaar geleden
Rustig aan doen met onze Eindhovense parel.De opvolger van Ryan babel in oranje.Cody is een zwaar onderschat talent,maar is straks niet meer weg te denken uit de basis.PSV doet er goed aan zijn nog 3 jarig contract op te waarderen,naar een 5 jarig contract,salarisverhoging en transferclausule van 35 miljoen.op het moment dat hij zijn opwachting in het grote oranje gaat maken,is hij naar verloop van tijd ook daar niet meer weg te denken,niet uitgesloten dat dit komende EK al gaat gebeuren.Zijn marktwaarde zal snel stijgen.Cody is een uithangbord voor onze jeugdopleiding met Eindhovense roots.Mooier kun je als PSV zijnde je huid niet verkopen.
+12/-0

 
3 jaar geleden
Helemaal eens, eigen jeugd uit ons eigen Eindhoven. Een heel veelzijdige speler die het absoluut in zich heeft om de top te gaan halen.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Hopelijk hebben we van het verleden geleerd en gaan we niet meer werken met dit soort transferclausules. Los daarvan vind ik het bedrag aan de lage kant gezien de potentie die je zelf ook aangeeft.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Als je met een clausule werkt moet het een bedrag zijn waarvan je verwacht dat niemand dat ooit gaat betalen. Dus bv 70.000.000. En anders gewoon geen clausule.
+1/-0

Maan (geschorst)
3 jaar geleden
Hopelijk nog even goede rust voor Gakpo. Ook voor Max en Thomas komt de interland periode wel als geroepen. Nu kunnen Götze, Sangare, Fein en Zahavi ook lekker meetrainen, fit worden en inpassen in de groep.
+1/-0

3 jaar geleden
Da's balen voor Cody. Hopelijk valt het mee, want hij is in vorm. Aan de andere kant hebben we genoeg middenvelders om hem te vervangen tegen PEC.
+1/-0

3 jaar geleden
Hem missen in Zwolle vind ik best een aderlating voor PSV. Voor hem is het natuurlijk helemaal kloten. Bovendien had ik hem dinsdag,ook nog graag tegen Cyprus gezien.
+1/-0

reactie verwijderd

3 jaar geleden
Zeker de man in vorm en onze parel in de dop. Met onze selectie mag ik toch hopen dat hij tegen PEC uit gemist kan worden. Volgende week donderdag thuis tegen Granada is een ander verhaal. Dan moeten we op volle sterkte aan de bak. Dan zien we ook waar we staan met de nieuwe spelers.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bastard bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage