Transparent
Inloggen
Sluiten

Timo Baumgartl: 'Ik kreeg niet het goede gevoel bij Fulham en ben daarom weer terug gekomen'

13 oktober 2020 18:48 - PSV TV
Foto: Pro Shots

Timo Baumgartl: "Ik kreeg niet het goede gevoel bij Fulham en ben daarom weer terug gekomen"; image source: Pro Shots

Timo Baumgartl is in gesprek met PSV TV in gegaan op zijn beslissing om niet naar Fulham te gaan. "Fulham was voor mij echt een goede optie. Ik kon in de Premier League spelen", aldus Baumgartl. "Ik heb tegen de club gezegd dat ik een keer in Londen wilde komen kijken hoe het was. Ik heb daar alles gezien en de medische keuring gedaan. Het verhaal van Fulham vond ik echter niet goed. Ik kreeg daar niet het goede gevoel en ben daarom weer terug gekomen. Als je ziet hoe het hier is en hoe de verschillen met Fulham zijn, was het de juiste beslissing."

De Duitser wilde graag vertrekken om meer aan spelen toe te komen. "De club heeft er veel aan gedaan zodat ik naar Fulham kon gaan, maar omdat ik het juiste gevoel niet kreeg en ook geen goede verhalen hoorde, was ik voor mijn gevoel nog niet klaar bij PSV", zo gaf hij aan. "

Baumgartl vond het de eerste dagen na het afketsen van zijn tijdelijke vertrek nog lastig. "Maar nu ben ik weer blij om hier te zijn", zei hij daarover. "Ik voel dat ik hier nog niet klaar ben. Ik wil vechten voor mijn plek en terug in het team komen. Dat is voor nu het doel. Er komen nog heel veel wedstrijden aan. Ik moet zorgen dat ik goed train en de trainer beslist dan vervolgens. Als ik de kans krijg, moet ik zorgen dat ik goed speel. Dat is voor nu het belangrijkste."


Discussieer mee op de forums


Tags

fulham baumgartl afketsen keuring londen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Goede reclame voor PSV. En anders hadden we een andere RCV moeten halen denk
+5/-0

2 weken geleden
Of wij hier nou blij mee moeten zijn.....
+1/-2

2 weken geleden
Baumgartl is imo echt de beste verdediger die we hebben. Snap niet waarom het er vooralsnog niet uitkomt. Moet wel aan hemzelf liggen als zowel bommel, Faber als Roger hem wissel zetten. Hopelijk krijgt en pakt ie snel z’n kans. Goeie mentaliteit heeft ie wel.
+3/-0

 
2 weken geleden (gewijzigd)
Ik vind nou juist z'n mentaliteit het probleem.
Schat van een jongetje en kan best een beetje ballen, maar in de verdediging heb je meer aan een man, een killer met een over-mijn-lijk-mentaliteit. Ik mis dat te veel bij Baumgartl.
+1/-0

 
2 weken geleden
Dan kijk maar is wat filmpjes terug van hem bij Stuttgart. Hij was daar dé slot op de deur. Die over mijn lijk mentaliteit heeft hij dus juist wel.
+1/-0

2 weken geleden (gewijzigd)
Goed gedaan jochie. Nu de schouders eronder en toon je Duitse mentaliteit. Die Deutsche gründlichkeit . Succes , dan hebben wij het ook.
Mooi interview Jeroen Toet met Timo op PSV TV . Bescheiden gast maar hij zegt belangrijke dingen wat ik zeer zeker geloof. Ik ben blij met de Duitse inbreng bij ons PSV. Hopelijk kunnen ze de mentaliteit overbrengen.
Eerder heb ik gezegd dat ik Timo te licht vind. Ik zou liever iemand zien staan op de plek zoals Alex , een stevig iemand die je twee keer voorbij moet. Misschien kan Roger hem alsnog bijspijkeren .
+2/-0


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

baumgartl boscagli cocufan corona dumfries emmen eredivisie fein fortuna gakpo ginkel gotze groningen hendrix ihattaren jong madueke malen mauro ondermaats pec pingel rosario sangare schmidt teze var viergever vitesse zahavi