Transparent
Inloggen
Sluiten

Teleurstellend Jong PSV met harde cijfers onderuit in Volendam

16 oktober 2020 22:51
Foto: Pro Shots

Teleurstellend Jong PSV met harde cijfers onderuit in Volendam; image source: Pro Shots

Jong PSV is vrijdag hard onderuit gegaan op bezoek bij FC Volendam. De ploeg van Peter Uneken verloor met 5-1. Jong PSV had de hele wedstrijd nauwelijks iets in te brengen en ontsnapte vooral aan een veel grotere nederlaag. Nadat het rustsignaal nog werd gehaald zonder tegentreffers zorgde een van richting veranderd schot vlak na rust voor de 1-0 van de thuisploeg. Uitermate zwak verdedigen zorgde vervolgens voor een pijnlijke nederlaag. Veelzeggend was dat de eretreffer van Mathias Kjølø in de 82ste minuut pas het eerste schot op doel was.

De ploeg mag dinsdagavond op herkansing als de thuiswedstrijd tegen NEC op het programma staat.

Opstelling Jong PSV: Müller, Sambo (81' Daverveld), Kreekels (81' Vos), Felipe, De Haas, Saibari, Matuta, Schoonbrood, Ledezma, Kjølø, Kristinsson (62' Timan)
Tags

jong volendam daverveld eretreffer felipe haas herkansing kreekels kristinsson ledezma matuta muller rustsignaal saibari sambo schoonbrood timan uitermate uneken vos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Wat een afgang.In de 2e helft 5 doelpunten incasseren tegen een club die thuis nog niet had gewonnen.Volendam had 1x gewonnen uit tegen Helmond en pas 5x gescoord.Op inzet afgetroefd.Ik miste elke wil om te winnen.Leuke voetballers Ledezma en Saibari maar helemaal niets van gezien.Vergeleken met vorig seizoen zijn de resultaten onder Uneken nauwelijks beter.Met 2 flinke nederlagen van 6-1 en 5-1 klopt er binnen het team iets niet.Wat is de toegevoegde waarde van die nieuwe keeper Muller? Hij kon weinig aan de doelpunten doen maar ik kon de toegevoegde waarde niet ontdekken.
+1/-1

4 maanden geleden
Iedere keer als het niet loopt dan loopt het ook echt niet en lijkt het wel alsof de spelers en trainerstaf het ook niet op kunnen lossen. Dit was gewoon een afgang vanavond. Nummer 7 van PSV Saibari was de enigste die positief opviel, niet alleen vanwege de assist maar ook vanwege het continue jagen en drukzetten, zie ik graag die mentaliteit!

Ik vind dat in dit elftal Gloster altijd moet spelen, lijkt me toch eventueel ooit de doorstroom te kunnen moeten maken naar de selectie. Tevens snap ik niet waarom Mendoca niet de kans krijgt en waarom Piroe geen minuten maakt?

Mag wel wat veranderen bij jong psv, die Antonucci had hier niet misstaan.. pff wat een leuke speler zeg.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Saibari heeft heel veel vrije ballen ingeleverd.In potentie een goede voetballer samen met Ledezma de meest getalenteerde.Maar deze spelers moeten juist bij tegenslag opstaan ipv samen met de rest te verzuipen.
+2/-0

 
reactie verwijderd

 
4 maanden geleden
Ik ben het volledig met jou eens, Gloster moet gewoon starten, maar het is mij ook wel duidelijk dat deze jongen onevenredig veel commentaar krijgt op zijn spel van de coaching staf. Das zonder publiek goed te horen. PSV heeft zich niet versterkt op de back posities en het wordt hoog tijd dat Sambo wordt aangesloten bij PSV. Hele talentvolle speler. Wat ik bij JPSV zo jammer vindt is dat de veronderstelde 2 sterkhouders van het team hele matige spelers zijn die nooit 1 minuut in PSV1 zullen spelen. Dat zou eigenlijk niet moeten kunnen.
+1/-0

4 maanden geleden
Ik heb het al eerder gezegd na de wedstrijd tegen Jong Telstar en na delen die ik gezien heb van andere JP wedstrijden: het is dramatisch! Geen enkel lichtpuntje en de meesten missen de meest elementaire basiselementen van het voetbal; geen snelheid , gebrekkige techniek, geen spelinzicht, geen duelkracht en een aaneenschakeling van ballen naar de verkeerde kleur spelen. Er zit m.i. geen enkel talent in. En de jongens die nog wat zouden kunnen verbeteren (ledezma/ saibari) zakken weg in het moeras va de spelers om hen heen. Het spijt me voor deze ploeg maar van deze lichting komt niemand ook maar enigszins in de buurt van PSV1. Verder zie ik bij niemand enige progressie onder deze trainer. Simpel: het wachten is op de(nu) onder18 jongens waar m.i. wel veel talent is. Uitzingen tot einde seizoen en (hopelijk) niet degraderen.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Gelet op de selectie van PSV1 en de kwaliteit van JPSV, is Sambo de enige die zou moeten kunnen aansluiten. Mocht Dumfries er uit komen te liggen, dan zou ik het, als hij nu aansluit bij de selectie en op niveau meetrainen over zeg pakweg 2 maanden, aandurven met deze jongen te starten. Hele goede passing, snelheid, technisch goed onderlegd, defensief solide met aanvallende impulsen. Ik ben zeer te spreken over Sambo ondanks zijn mindere wedstrijd tegen Volendam.
+1/-0

4 maanden geleden
Jammer dat Roger zich niet ook bemoeid heeft met het samenstellen van de selectie voor jong PSV, had een hoop punten gescheeld. Wat is dit team snel bergafwaarts gegaan na het vertrek van Brands. We draaide altijd in de top mee.
+1/-0

4 maanden geleden
Volgens mij probeert JP de zelfde speelwijze als de hoofdmacht te hanteren,dat ze nog niet iedere week die hoge intensiteit in de wedstrijd ten uitvoer kunnen brengen, lijkt me heel normaal.
Op dit moment even veel punten als jong-ajax en de andere twee jong-teams staan onder ons,dus helemaal slecht gaat het niet.
Bovendien kunnen de spelers alleen maar beter worden,maar dat gaat met vallen en opstaan.
+2/-0

4 maanden geleden
Volgens mij kan alleen die Ledezma er wat van,maar ook hij zal tekort komen voor PSV 1.
Dit jaar lag de focus op het versterken van de A kern, laten we ons volgend jaar, na het behalen van de titel en (minimaal) kwartfinale EL maar eens richten op het versterken van Jong PSV.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Van mij mag er komende winter al versterking komen voor jong PSV. Die antonucci had ook bij jong PSV moeten voetballen. Moet toch wel genoeg talent te halen zijn links en rechts die de potentie hebben door te kunnen stromen naar het eerste.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Die 2 miljoen konden we niet missen in de zomer omdat de prioriteiten op PSV 1 lagen.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Maar een Ngogne die vorig seizoen enorm belangrijk was kostte 400.000 die hebben ze niet over genomen terwijl die het echt super goed deed. Kaj de rooij van fc eindhoven ook voor weinig geld niet gehaald. Dat waren wel jongens met potentie en die je elftal sterker maakt waardoor iedereen zich kan door ontwikkelen. Als je er iedere week zo afgaat wordt er niemand beter van.
+1/-0

 
reactie verwijderd

4 maanden geleden
Wat een contrast in deze wedstrijd. Een hele leuke eerste helft waarin er door het lange veld van beide kanten technisch aardig kon worden gevoetbald: een keer raken, positionering, voorwaartse verplaatsing. Geeft de mogelijkheid de technische bagage van de spelers eens goed te observeren. Ik vond het spijtig om te zien dat Saibari niet goed mee kon. Ook Sambo niet sterk. Veel middenvelders ontberen de zuiverheid of het gogme in de passing. Het was al duidelijk vanaf minuut 40 dat het snelle spel niet vol te houden is voor het team. Aanvallend kon er niks worden klaargespeeld. Het is mij ook een raadsel dat bij ongewijzigde spelopvatting in de tweede helft geen wissels in het middenveld waren doorgevoerd. Door stokte het al heel snel volledig. Het middenveld zakte volledig door het ijs en de pijnpunten werden hier overduidelijk zichtbaar. Ik heb 45 minuten lang zitten te wachten op Mendonca en is de wedstrijd met het startende middenveld uitgespeeld. Tweede helft was tergend om te zien. JPSV werd volledig overklast en de coaches stonden erbij en keken erna. De gehanteerde speelwijze is kamikaze voor dit team. Kunstgras zal ongetwijfeld niet hebben meegeholpen maar het was een dikke onvoldoende ondanks het leuke begin.

Ben ik de enige die het vreemd vind dat er een 3 jarige contract wordt voorgeschoteld aan Kjolo?
+1/-0

4 maanden geleden
Ngonge kostte 7 ton, hetzelfde als wat Eindhoven nu voor De Rooij wilde hebben. Volkomen terecht dat ze dat niet gedaan hebben als ze al het geld nodig hadden om het eerste elftal te versterken.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.902 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

avondklok basarnhem baumgartl bommel boscagli bouma cocu corona dumfries eredivisie ginkel gomes guardado heintze jong malen mauro nederland nijhuis ooijer rosario sangare schmidt teze unnerstall vennegoor volendam yonci zoet zorg