Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'Het was een goed veldspel en een verdiende overwinning'

18 oktober 2020 18:59

In gesprek met Fox Sports was Denzel Dumfries best tevreden over de wedstrijd tegen PEC Zwolle. "Het was een goed veldspel en een verdiende overwinning", aldus Dumfries. "We zaten in de tweede helft zeker nog niet met Granada in ons hoofd. We wilden zeker nog. Het ging wat stroever, maar we hielden de nul en dat was goed."

PSV liet vooral in de eerste helft goede dingen zien. "Bij vlagen zag je goed veldspel en zag je de intenties die we hebben. De goals waren goed en dan zie je wat onze intenties zijn", zo gaf hij aan. "We weten dat we een goede keeper hebben. Vandaag heeft hij weer goed gekeept, maar we moeten er wel meer waakzaam op zijn dat ze niet zo makkelijk bij de goal komen."

Mario Götze maakte direct zijn debuut voor PSV. "Je ziet dat hij een goede voetballer is en ervaring heeft. Hij is fit, dus goed voor ons dat hij er bij is", zei de aanvoerder daarover. "Hij is een onderdeel van de groep. We zijn allemaal gelijk aan elkaar. Het is goed dat hij er is en ervaring meeneemt. Dat is goed voor de ploeg."




Tags

dumfries fox gotze granada pec stroever vlagen waakzaam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage