Transparent
Inloggen
Sluiten

Mario Götze: 'Ik ben blij met de drie punten, het team en mijn eigen spel'

18 oktober 2020 19:06

Mario Götze gaf in gesprek met Fox Sports aan erg blij te zijn met zijn debuut voor PSV. "Ik ben vooral blij dat ik hier mocht spelen en we gewonnen hebben. Gelukkig kon ik in mijn eerste wedstrijd direct scoren. Ik ben blij met de drie punten, het team en mijn eigen spel", aldus Götze, die al vroeg de score opende. "Het was belangrijk dat we al snel scoorden en daarna ook de tweede en derde maakten. Het was erg gelukkig, maar ook gedeeltelijk slim. Het was voor ons erg belangrijk. Het is een goed gevoel om weer op het veld te staan, om weer te scoren en om het team te helpen. Vandaag ben ik gewoon blij."

De Duitser merkt dat hij steeds fitter wordt. "Dat gaat iedere dag weer beter. Het zal zeker nog enkele wedstrijden duren voordat ik weer honderd procent terug ben", zo gaf hij aan. "Het is belangrijk voor mij om wedstrijden te spelen en in het ritme te komen. Dan kom ik in de perfecte vorm, maar nu ben ik al in een goede conditie. Nog een paar weken en dan zal ik alleen nog maar beter worden."




Tags

gotze conditie fitter fox

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage