Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ondanks buitenlandse interesse was transfer voor Cody Gakpo nooit een optie'

20 oktober 2020 09:44 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"Ondanks buitenlandse interesse was transfer voor Cody Gakpo nooit een optie"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat er afgelopen transferperiode belangstelling was voor Cody Gakpo. Onder meer vanuit Frankrijk werd er interesse getoond in de jonge aanvaller. Het bleef echter rustig rondom Gakpo, aangezien een transfer voor hem nooit een optie was. Met zes doelpunten in de competitie en Europa League is de jeugdinternational uitstekend begonnen aan het seizoen en is hij momenteel ook clubtopscorer.




Tags

gakpo cody clubtopscorer frankrijk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Verstandige jongen, die komt er wel
+4/-0

3 jaar geleden
Cody is een echte. Ein Tovenaar. Die hoort bij ons cluppie. Leuke en verstandige jongen met een geweldige trap. Die gaat het dit jaar helemaal maken.
+5/-0

3 jaar geleden
Had hij bij à.... Gespeeld dan nu 50 miljoen plus waard....?
+1/-2

Santa Cruz PSV (geschorst)
3 jaar geleden
Heeft zich de afgelopen jaren prima ontwikkeld.
+4/-0

3 jaar geleden
Een vd weinigen die ondanks jeugdige leeftijd altijd gestaag progressie getoond heeft. En nog steeds geen beruchte talent-dip heeft gehad. Komt volgens mij omdat ie voetbalintelligent en mentaal stabiel is.

Ik denk zelfs dat ie qua rendement consistenter en waardevoller dan Bergwijn kan worden. Die was hier vaak onzichtbaar in sommige wedstrijden. Cody is bijna elke wedstrijd wel een vd betere, creëert vaak gevaar en is erg creatief. Als hij zo doorgaat, gaat ie dit jaar debuteren bij Oranje en Promes zijn plek afpakken. Zeker niet te snel verkopen dus.
+6/-0

 
3 jaar geleden
Zolang hij gewoon linksbuiten staat is het echt een geweldige speler. Al helemaal nu hij zo in vorm is.

Echter wordt hij soms in de spits neergezet. Daar vind ik hem toch echt niet geschikt voor. In de kleine ruimte net niet goed genoeg, en ook niet balvast genoeg om als aanspeelpunt te dienen.

Gewoon linksbuiten neerzetten en dan is het voor PSV een topspeler.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Links is idd duidelijk zijn natuurlijke positie waar ie op zijn best is.

Met Malen, Zahavi en Mandueke denk ik ook niet dat ie nog zo vaak in de spits gezet wordt, waar ie idd minder uit de verf komt.
+1/-0

3 jaar geleden
Kijk Sam, zo kan het ook! (maar ja, Sam ziet volgende week zijn salaris weer overgemaakt worden en lacht dan in zijn vuistje)
+1/-0

 
3 jaar geleden
Geef hem eens ongelijk, krijgt daar vast een mooi salaris en zijn club speelt CL. Bovendien hebben we er een leuk bedrag voor gekregen. De voetbalwereld veranderd, clubs als Atalanta waar 10 jaar geleden nooit iemand iets van hoorde zijn PSV gewoon voorbij gestreefd op europees niveau.
+2/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Indien PSV zich weer ontwikkeld onder Schmidt, kan PSV op hetzelfde niveau gaan acteren, volgens jaar.
Dit jaar focus op titel en EL, waar ook genoeg te leren valt!

OT: fantastische voetballer met een goeie kop erop, go Cody go! PSV koesteren deze briljant...
+2/-1

 
3 jaar geleden
Ben ik het helemaal mee eens. We hebben doorgaans voldoende kwaliteit in huis om aan te haken bij de Europese subtop met hier en daar eens een uitschieter. PSV heeft de afgelopen jaren voornamelijk gefaald op het tactische vlak door de behoudende tactiek en het verwaarlozen van het positiespel. Met deze trainer kunnen we weer stappen in de juiste richting zetten.
+4/-0

 
3 jaar geleden
Hangt er vanaf wat je onder Europese subtop verstaat denk ik. Voor mij is atalanta ook Europese subtop maar ze spelen wel champions league waardoor ze misschien net iets aantrekkelijker zijn voor een speler.
Onder cocu werd trouwens ook behoudend gespeeld maar toch een nette prestatie neergezet op het allerhoogste niveau. Dat was statistisch gezien wel echt een uitschieter, overige Europese prestaties de afgelopen jaren zijn om te huilen, dus op basis daarvan zou ik zeggen dat we net onder de subtop zitten met af en toe eens een uitschieter naar boven.
Hopelijk kan Schmidt van dit psv een team smeden dat aantrekkelijk voetbal kan combineren met prestaties want de afgelopen jaren zijn we allesbehalve verwend op dat vlak.
We hebben nu een mooie mix van ervaring, kwaliteit en jeugdig talent waarbij Cody Gakpo, Eindhovenaar uit de eigen opleiding, op dit moment het meest veelbelovende talent laat zien. Mooier kan eigenlijk niet 😁
+1/-0

 
3 jaar geleden
Hij is geen Eindhovenaar. Leuk voor de bühne en om gevoel te kweken maar hij komt uit Boxtel en dat is zeker geen Eindhoven.
+1/-2

 
Wellicht je huiswerk beter doen, want hij is gewoon in Eindhoven geboren
+4/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Je bedoelt waarschijnlijk Armando Obispo, die is in Den Bosch geboren.
Opgegroeid in Boxtel.
+1/-0

3 jaar geleden
Groeibriljant!
Rustig laten groeien nog. Hij kan dan wel eens voor PSV een transferrecord gaan breken.
+4/-0

3 jaar geleden
Presteert natuurlijk uitstekend. Als ik nog kritiek zou moeten geven dan is het dat hij te weinig diep gaat. Wil vaak de bal aan de voet en dan terug halen terwijl er voor hem voldoende ruimte ligt. Mooi ontwikkelpunt lijkt mij.
+1/-0

Paulinho01 (geschorst)
3 jaar geleden
Topspeler in potentie. Deze gaat ver komen echt fantastische ontwikkeling doorgemaakt. Zag zijn potentie natuurlijk al snel man wat een heerlijk spelertje en leuke gast nog ook succes kerel
+1/-0

Allemaal mooie opbeurende reacties richting Cody, maar dat vergelijken en andere spelers op hun situatie wijzen is knorrig en vaak zoniet altijd rancuneus, das niet nodig, inzake Sam die is erop vooruitgegaan dus waarom hem zowat terechtwijzen?
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage