Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'We moeten in de spiegel kijken dat het vandaag te weinig was'

22 oktober 2020 23:02

Denzel Dumfries werd in gesprek met RTL gevraagd waarom het in de tweede helft mis ging bij PSV. "In de eerste helft hadden we genoeg kansen met Mauro die nog net naast schoot. In de tweede helft verlies je op één standaardsituatie en een wereldgoal van die jongen", aldus Dumfries. "We moeten het daar zelf wel beter doen. We moeten daar beter druk op de bal zetten. Dan komt hij niet zo ver."

De aanvoerder vond niet dat het door een gebrek aan strijd kwam. "Zij zijn in bepaalde situaties wat slimmer. Gaan liggen terwijl er niets aan de hand is", zo gaf hij aan. "In de eerste helft gingen we daar goed mee om. In de tweede helft werd dat wat lastiger. We moeten in de spiegel kijken dat het vandaag te weinig was."

Het spel van de Spanjaarden zorgde ook voor irritaties. "We hadden de tegenstander vooraf al geanalyseerd, maar dan ben je er nog niet echt mee bezig. Dan ben je nog onverstoorbaar", zei hij daarover. "Op een gegeven moment begon ik me wel te irriteren aan de scheidsrechter die daarin mee ging. Het is een mannensport en je komt soms in de duels. Het is geen excuus. Het is zonde dat we het zo in de tweede helft weggeven."




Tags

dumfries excuus irritaties irriteren mannensport mauro onverstoorbaar standaardsituatie wereldgoal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage