Transparent
Inloggen
Sluiten

Goedkoop naar Vitesse-PSV? Koop een boek!

13 maart 2003 11:43

Verslaggever: BvT

Zaterdag speelt PSV de belangrijke competitieuitwedstrijd tegen Vitesse. PSV kan daarbij alle steun gebruiken en dus is het belangrijk dat er veel fans meereizen naar Arnhem. De prijs van het vervoer kan ditmaal geen excuus zijn voor fans om niet te gaan; in verband met de boekenweek kan eenieder zaterdag GRATIS reizen in de tweede klas van de NS op vertoon van het boekenweekgeschenk. Dat boekje "Gala" van Ronald Giphart krijg je vervolgens weer gratis wanneer je een boek koopt van minimaal ?11,11.

Kaarten voor eigen vervoer zijn nog altijd te koop aan het Philipsstadion, ingang 27. Op de wedstrijddag zijn tevens aan het Gelredome onbeperkt kaarten te koop, zonder clubcard-verplichting, vanaf 17:30. Zolang het niet uitverkocht is uiteraard, maar die kans is gering.

De buscombi van de supportersvereniging is uitverkocht (d.w.z. dat de vereniging de kaartverkoop heeft gestaakt omdat het niet verwacht nog een bus vol te krijgen) en vertrekt zaterdag om 17:30. Let op: dat is een halfuur eerder dan op het kaartje staat aangegeven!

Meer op




Tags

boek vitesse vervoer arnhem boekenweek boekenweekgeschenk boekje buscombi clubcard competitieuitwedstrijd ditmaal eenieder excuus gala gelredome gering giphart kaartje klas meereizen onbeperkt philipsstadion supportersvereniging verplichting vertoon wedstrijddag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus jong kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat seizoenskaart skipper soccernews sparta utrecht voorkennis