Transparent
Inloggen
Sluiten

Jorrit Hendrix: 'Hij loopt voor mijn gevoel in de rug'

25 oktober 2020 16:41

In gesprek met Fox Sports kon Jorrit Hendrix niet zeggen of hij een strafschop had moeten krijgen. "Ik heb geen ogen in mijn rug, dus weet niet wat hij doet. Ik wilde de bal meenemen en controleren", aldus Hendrix. "Hij loopt voor mijn gevoel in de rug. Ik ben niet iemand die schwalbes maakt. De VAR heeft het beoordeeld, dus het zal wel."

De middenvelder kreeg vervolgens de beelden te zien. "Het is niet slim wat hij doet, maar het is niet aan mij om daar over te oordelen", zo gaf hij aan. "We moeten het verlies accepteren. Hij kan hem geven, hij kan hem niet geven. Het is al zo vaak discutabel geweest. Soms zit het mee, soms zit het tegen."

Hendrix ging ook in op het spel van de ploeg. "Het was de tweede helft nog wel aardig, maar het was te laat", zei hij daarover. "We kwamen ongelukkig met 1-0 achter. Dat gebeurt ons iets te veel. We knokken ons in de tweede helft prima terug in de wedstrijd, maar enkele minuten later krijg je uit de eerste tegenaanval weer een domper te verwerken."

De aanvoerder vond het lastig te beoordelen of het doorwerkte dat PSV zoveel spelers miste. "Iedereen is elke dag met corona bezig", aldus Hendrix. "Wij waren in ieder geval gemotiveerd om wel te vlammen voor degenen die er niet bij waren en voor onze fans. Daar heeft het niet aan gelegen. Het houdt iedereen bezig in de wereld, dus ons ook."




Tags

hendrix controleren corona discutabel doorwerkte fox schwalbes tegenaanval var vlammen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage