Transparent
Inloggen
Sluiten

Jordan Teze: 'Hoe ik het zag stond hij met zijn bovenlichaam buitenspel'

25 oktober 2020 16:52

Jordan Teze kreeg in gesprek met Fox Sports direct de vraag of PSV een strafschop had moeten krijgen. "Ik was ver van de situatie natuurlijk, maar zie dat Jorrit wilde springen en niet de lucht in komen. Ik dacht aan een penalty", aldus Teze. "Philipp stond daarachter en kon vrij schieten, maar hij blies hem af. Of je geeft een penalty en laat hem schieten en gaat daarna kijken. Hij fluit hem af, onze scoringsmogelijkheid is weg en dan ook geen penalty."

Volgens de verdediger zou de 2-2 wel terecht zijn geweest. "In de tweede helft waren wij beter. Wij hadden meer de bal en meer de controle. We hadden ook goede kansen voor hun 2-1, maar uiteindelijk scoorde zij. Dat was ook een buitenspelgoal eigenlijk", zo gaf hij aan. "Hoe ik het zag stond hij met zijn bovenlichaam buitenspel. Dat zag ik op mijn telefoon weer, maar uiteindelijk is het de scheidsrechter die bepaalt."

De stemming in de kleedkamer bij PSV was boos en teleurgesteld. "Maar het is nu eenmaal zo. We moeten weer door en ermee leven", zei hij daarover. "We waren vandaag niet met een grote groep. Veel mensen hebben corona, maar we hebben genoeg andere spelers. Het is niet alsof we maar elf spelers. We hebben er meer dan genoeg. Ook met dit team zouden we goed kunnen presteren."




Discussieer mee op de forums


Tags

teze bovenlichaam jordan blies buitenspelgoal corona daarachter fox lucht philipp scoringsmogelijkheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage