Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'De scheidsrechter zei dat ik kon kiezen uit een gele of een rode kaart'

25 oktober 2020 17:00

Roger Schmidt was in gesprek met Fox Sports witheet over scheidsrechter Bas Nijhuis. "Ik vroeg hem waarom hij de beslissing had teruggedraaid, want hij stond er maar vijf meter vandaan. De regel is duidelijk. Alleen bij een overduidelijke fout mag de VAR ingrijpen. Dit is honderd procent geen overduidelijke fout. Misschien kennen ze de regels niet", aldus Schmidt. "De scheidsrechter zei dat ik kon kiezen uit een gele of een rode kaart. Ik vroeg hem of hij de regels wel kende. Dat is alles."

Een gelijkspel zou volgens Schmidt wel terecht zijn geweest. "Het was een zware wedstrijd. We hebben onze best gedaan. Het was voor het team niet makkelijk om zich de laatste dagen te focussen op het voetbal. Dat hebben we goed gedaan. Het was niet perfect, maar wel oké. We hadden een punt verdiend, maar de beslissing van de scheidsrechter besliste de wedstrijd", zo gaf hij aan. "In de eerste helft hadden we het wel lastig, maar ook de tegenstander kreeg nauwelijks kansen. Zij hadden maar één schot op doel."

De trainer ging ook in op de tweede treffer van Vitesse. "Zoals ik het zie staat hij buitenspel", zei hij daarover. "Ook zijn schouder en hoofd doen mee, maar deze situatie is niet zo duidelijk als onze penalty. Het waren vandaag voor ons erg ongelukkige beslissingen."




Tags

schmidt roger besliste fox nijhuis schouder var vitesse witheet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje