Transparent
Inloggen
Sluiten

Reinold Wiedemeijer: 'Ik vond de strafschop veel te makkelijk gegeven'

25 oktober 2020 23:00

In Dit was het Weekend op Fox Sports ging Reinold Wiedemeijer in op de penaltysituatie bij Vitesse - PSV en het ingrijpen van de VAR. "Het moet een duidelijke fout zijn. Is het helemaal niks en geef je hem toch is het een duidelijke fout", aldus Wiedemeijer. "Dit was een makkelijk gegeven strafschop, maar je ziet Bas direct aangeven dat het een duel met twee handen is. De VAR geeft vervolgens aan dat het geen duwen met twee handen is, waardoor Bas Nijhuis het beeld zelf wilde zien. Dat recht heeft hij."

Wiedemeijer kreeg de vraag of hij het een terechte beslissing vond. "Ik vond het veel te makkelijk gegeven. Dit soort duels zie je heel veel", zo gaf hij aan. "Ik ben het wel eens met veel mensen dat je geregeld ziet dat ze wel worden gegeven. Dan kom je terug bij die 'duidelijke fout'. Voor Nijhuis was het na het zien van de beelden een duidelijke fout."




Tags

wiedemeijer reinold nijhuis var duwen fox penaltysituatie vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje