Transparent
Inloggen
Sluiten

Jordan Teze: 'Ik ben echt heel blij dat we hebben gewonnen'

30 oktober 2020 01:05

Jordan Teze gaf in gesprek met RTL7 aan een topgevoel overgehouden te hebben aan de wedstrijd tegen Omonia Nicosia. "Ik ben blij met de overwinning", aldus Teze. "Het is voor mij een lange dag geweest. Ik ben vroeg opgestaan, heb gevlogen en heb nog vlieguren in mijn benen. Ik ben echt heel blij dat we hebben gewonnen."

De verdediger ging ook in op de situatie van een dag eerder. "Ik stapte gewoon het vliegtuig in. Om 9 uur kreeg ik te horen dat ik gewoon het land in mocht, maar toen ik in het vliegtuig stapte kreeg ik te horen dat het toch niet mocht. Ze hadden een stempel nodig", zo gaf hij aan. "Ik moest gewoon terug en gaan trainen. Het was nog onzeker of ik überhaupt nog mocht komen, maar eind van de avond kreeg ik een belletje dat ik het land toch nog in mocht. Het was toen niet eens zeker of ik wel mocht spelen. Dat hoorde ik vanochtend pas."

Teze kreeg ook de vraag hoe hij met de hele situatie was om gegaan. "Het was natuurlijk niet makkelijk, maar ik probeerde me gewoon voor te bereiden. Alsof ik van te voren al wist dat ik mocht vliegen. Daar ging ik vanuit en ik dacht aan niks anders. Daar heb ik mijn focus opgelegd", zei hij daarover. "Ik ging er vanuit dat ik ging spelen, daar lag de focus op."




Discussieer mee op de forums


Tags

teze jordan stapte gevlogen nicosia omonia overgehouden stempel topgevoel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage