Transparent
Inloggen
Sluiten

Ook Jorrit Hendrix en Vincent Müller ontbreken vanwege corona

1 november 2020 13:08

Via de officiële kanalen meldt PSV dat nog eens twee spelers positief hebben getest op corona. Ook Jorrit Hendrix en Vincent Müller zullen om die reden ontbreken tegen ADO Den Haag. Aangezien ook bij Jong PSV nog eens vijf spelers positief hebben getest betekent dat PSV maar net kan voldoen aan het minimaal aantal spelers. "Naar de letter van de afspraken die zijn gemaakt over voetballen in Coronatijd moeten we spelen, maar er staan vanmiddag spelers op het veld die eigenlijk niet kunnen spelen vanwege dreigende overbelasting en dus kans op blessures", aldus Toon Gerbrands.

De algemeen directeur gaat verder: "De KNVB is exact op de hoogte van de medische status van hen, maar weigert maatwerk toe te passen. Los van Corona; ook voor deze spelers is hun gezondheid in gevaar. Het is een bizarre samenloop van omstandigheden en daar moet naar gehandeld kunnen worden. De weigering om ons tegemoet te komen valt ons ontzettend tegen."

Een nieuw verzoek om de wedstrijd uit te stellen werd door de voetbalbond wederom afgewezen.




Tags

corona hendrix muller ado coronatijd gerbrands jong knvb letter maatwerk overbelasting samenloop weigering

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje