Transparent
Inloggen
Sluiten

Eran Zahavi: 'Deze overwinning was voor Thijs Slegers'

1 november 2020 19:15

In gesprek met Fox Sports gaf Eran Zahavi aan dat de overwinning werd opgedragen aan perschef Thijs Slegers. "We wilden onze steun aan hem betuigen", aldus Zahavi. "Voor de wedstrijd hebben we er ook over gesproken en je had natuurlijk ook die spandoeken. Het is voor ons een heel moeilijke situatie. We wensen hem en zijn familie al het beste en veel beterschap. We zullen hem op iedere mogelijke manier ondersteunen."

De spits keek met een goed gevoel terug op de wedstrijd. "Allereerst ben ik blij dat ik weer mocht spelen. Het zijn moeilijke tijden en ik wil gewoon op het veld staan. Ik heb er van genoten vandaag", zo gaf hij aan. "Het was een goede prestatie van het team in een niet makkelijke situatie voor ons. Iedere dag raken meer spelers besmet met het virus en het is lastig om daar mee om te gaan."

Zahavi ging verder: "Voor de spelers die donderdag ook al 90 minuten gespeeld hebben, was het vandaag heel zwaar. We hebben daarom heel slim gespeeld. We scoorden snel, hielden vervolgens constant de bal en lieten hun lopen. We hebben veel balbezit gehad en uiteindelijk was het een goed resultaat voor ons."




Tags

zahavi eran slegers besmet beterschap fox perschef

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot soccernews tuchtcommissie vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage