Transparent
Inloggen
Sluiten

Mario Götze: 'De drie punten waren voor ons het belangrijkste'

1 november 2020 19:23

Mario Götze gaf desgevraagd in gesprek met Fox Sports aan dat hij vooral had genoten van de drie punten tegen ADO. "Dat was voor ons het belangrijkste, zeker na die uitwedstrijd in Cyprus", aldus Götze. "We hebben daar veel energie gebruikt en gelukkig uiteindelijk gewonnen. Het was vandaag erg zwaar omdat we gereisd hebben, maar uiteindelijk ben ik daar het meeste blij mee."

De Duitser gaf ook aan dat hij gewoon fit is. "Ik kom nu in mijn ritme. Het is belangrijk voor mij om wedstrijden te spelen en speelminuten te maken", zei hij daarover. "Ik ben blij daarover. Ik kom eindelijk in mijn ritme en ben ook blij met het team."

Risico's worden er zeker niet genomen met de middenvelder. "Ik praat constant met de trainer en de medische staf. We bereiden alles voor en bespreken hoe ik me voel en me aanpas aan de situatie", zo gaf hij aan. "Het is goed dat we daar constant over in gesprek zijn. Dat is voor mij belangrijk en zo kan ik me ook aanpassen."

Götze ziet dat er veel potentie bij PSV is. "De coach en zijn team leveren uitstekend werk. We moeten nog steeds veel verbeteren. Er is veel potentie, zelfs nu we zo veel spelers zijn door deze situatie", reageerde hij. "Het team heeft het fantastisch gedaan, zowel in Nicosia als vandaag. Er zit veel voetbal in deze ploeg."




Tags

gotze aanpas ado cyprus fox gereisd nicosia

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje