Transparent
Inloggen
Sluiten

Richard Ledezma voor het eerst geselecteerd voor nationale team van de Verenigde Staten

3 november 2020 18:38 - US Soccer
Foto: Pro Shots

Richard Ledezma voor het eerst geselecteerd voor nationale team van de Verenigde Staten; image source: Pro Shots

Richard Ledezma is voor het eerst opgeroepen voor het nationale team van de Verenigde Staten. De middenvelder maakte afgelopen weekend zijn officiële debuut voor PSV 1 en mag nu ook hopen op een debuut in het nationale team. De Verenigde Staten beleggen deze maand een trainingskamp in Wales waar het op 12 november een oefenwedstrijd zal spelen tegen het thuisland. Op 16 november staat een oefenwedstrijd tegen Panama op het programma. Deze zal in Oostenrijk worden gespeeld.

Bondscoach Gregg Berhalter heeft voor komende interlandperiode veel talenten geselecteerd. Tien van de opgeroepen spelers kunnen deze maand hun debuut gaan maken.

Meer op US Soccer




Discussieer mee op de forums


Tags

ledezma oostenrijk panama thuisland trainingskamp wales

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Tuurlijk nog 1 die interlands kan gaan spelen...

Het is lullig voor Ledezma, maar als PSV zijnde zou ik zeggen: liever niet Richie, jouw kans komt nog wel, fake maar n blessure
+2/-0

 
3 jaar geleden
Zo zo er wordt wat afgefaked, er kan nog n orgasme bij... wellicht donderdag?
+3/-0

3 jaar geleden
Goede zaak,als international speel je toch weer een level hoger.
Betere spelers om je heen,hoger tempo en meer weerstand.
Hoe meer internationals,hoe beter voor Psv.
+2/-0

3 jaar geleden
Bezopen, spelers van over de hele wereld door Europa laten reizen. Misschien dat men het nog niet door heeft, maar voetballers zijn ook vatbaar voor het virus en kunnen het zelfs verspreiden....wie had dat gedacht zeg...Gezien de ontwikkelingen bij PSV de afgelopen weken zou ik nul risico nemen. Dat bezopen reisje voor de Uefa moet dan maar, maar verder niemand de bubble uit.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Bezopen. Exact hetzelfde woord als ik eerder vanavond elders hier hanteerde.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Er zijn dus op één speler na alleen spelers die in Europa actief zijn opgeroepen.

Niet dat dit het heel veel beter maakt, maar wel iets.
+2/-0

Maan (geschorst)
3 jaar geleden
Qua Corona gezien is deze timing klote. Maar hoop wel dat het waar is en hij geselecteerd wordt en z’n debuut mag maken. Amerika heeft wel steeds meer spelers die op hoger niveau ook gewild zijn. Zo heeft Juventus nu ook een Amerikaan en barca laatst nog Dest gekocht, die ik persoonlijk helemaal niet zo goed vind. Maar als international ben je wel sneller gewild en lever je gewoon meer op. Dus voor zowel PSV als Ledezma zou het sportief en financieel een goeie zaak zijn als hij geselecteerd wordt en z’n debuut maakt. Toch wel 1 van onze grootste talenten en een hele fijne knul.
+3/-0

 
Plusje, maar aan fijne knullen heb je niet veel;-)
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage