Transparent
Inloggen
Sluiten

Pablo Rosario: 'Dat je er nu in de rust al uit moet valt toch heel zwaar'

5 november 2020 22:48

In gesprek met PSV TV blikte Pablo Rosario terug op het duel tegen PAOK. "We begonnen heel goed eigenlijk. We hadden in de eerste helft van de eerste helft de controle. Daarna werd het iets slordiger, waardoor je iets vaker achter de bal aan moet", aldus Rosario. "Je staat wel met 0-1 voor en krijgt een grote kans op 0-2. Je geeft eigenlijk helemaal niks weg en in de tweede helft zijn we net niet scherp genoeg om die tegengoals niet te laten gebeuren."

Na een afwezigheid van twee weken keerde de middenvelder direct terug in de basis. "Ik voel me nu natuurlijk niet goed. Ik ben iemand die altijd door wil gaan tot hij helemaal niet meer kan, maar dat je er nu in de rust al uit moet valt toch heel zwaar", zo gaf hij aan. "Ook omdat je in die tweede helft de goals natuurlijk tegen krijgt en uiteindelijk de wedstrijd verliest. Dat is heel spijtig. We hebben als team goede dingen laten zien vandaag, maar het was de tweede helft absoluut niet goed."

Rosario moest in de rust ook al gewisseld worden. "De ademhaling was al met al nog gewoon goed, maar het lichaam zei gewoon dat het niet meer gaat. Je moet dan luisteren, hoe moeilijk het ook is, en toen heb ik het aangegeven. Ik kon niet verder", zei hij daarover. "Je wil natuurlijk op het veld staan om het team te helpen. Ik heb al twee weken gemist. Als je dan in de rust achter moet blijven en ziet hoe de tweede helft verloopt, zit je jezelf op te vreten."

De aanvoerder van donderdag heeft de hoop op overwintering nog zeker niet opgegeven. "We hebben nog drie wedstrijden en daarin kunnen we negen punten verzamelen. We gaan er alles aan doen om dat te kunnen bewerkstelligen", aldus Rosario. "We hebben echt een heel goede groep staan, maar je zag in de tweede helft ook wel de vermoeidheid bij de jongens. We hebben de afgelopen weken met een heel kleine groep gewerkt door de coronagevallen. Het is spijtig. Dit zijn heel belangrijke wedstrijden waarin je iedereen wil hebben. Het zijn geen excuses, maar het zijn wel feiten. Drie wedstrijden waarin we negen punten kunnen verzamelen. Daar gaan we kei hard voor werken. Maar zondag staat er al een mooie wedstrijd voor ons."




Tags

rosario spijtig ademhaling coronagevallen kei opgegeven paok slordiger tegengoals verloopt vreten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bastard bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage