Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'Ik voel me weer helemaal fit'

8 november 2020 22:03

In gesprek met Fox Sports was Denzel Dumfries kritisch op het spel van PSV na rust. "Zij kwamen scherper uit de kleedkamer en dat overkomt ons iets te vaak dat we te slap uit de kleedkamer komen. Dat moeten we gewoon beter doen", aldus Dumfries. "We hebben in de eerste helft genoeg kansen gecreëerd en hadden het toen eigenlijk al af moeten maken."

De aanvoerder was bij zijn rentree direct weer belangrijk met een assist op Mario Götze. "Het zag er niet heel gepolijst uit, maar ik bleef gewoon doorgaan. Uiteindelijk kwam ik er toch langs en maakte Götze hem goed af", zo gaf hij aan.

Dumfries gaf ook aan dat hij weer helemaal fit is nadat hij enkele wedstrijden miste vanwege een coronabesmetting. "Ik voel me goed. Ik heb me in het begin even slecht gevoeld, maar nu voel ik me gewoon fit", zei hij daarover. "We hadden vooraf afgesproken dat we zouden kijken hoe lang ik het vol zou houden. Ik voelde me gewoon goed, dus ik ging gewoon verder."




Tags

dumfries gotze coronabesmetting fox gepolijst scherper slap

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage