Transparent
Inloggen
Sluiten

Eran Zahavi: 'We hebben het als ploeg goed gedaan'

8 november 2020 22:19

In gesprek met Fox Sports gaf Eran Zahavi aan tevreden te zijn met het spel van PSV. "We hebben het als ploeg goed gedaan. We hebben drie doelpunten gemaakt en niet veel kansen weggegeven aan de tegenstander", aldus Zahavi. "De drie punten vandaag waren zeer belangrijk en we zijn daarom blij."

Het niveau in de tweede helft was wel minder dan voor rust. "We waren natuurlijk wat vermoeid", zo gaf hij aan. "We hebben afgelopen weken zeven wedstrijden moeten spelen en veel gereisd met een kleine selectie. Vandaag waren de drie punten het belangrijkste."

Zahavi vond het jammer dat hij zelf niet gescoord had. "Dat wil je natuurlijk iedere wedstrijd, maar vandaag was het niet mijn dag. Ik heb eigenlijk geen kans gehad. Daar ben ik niet blij mee, maar ik ben wel blij dat we zonder doelpunten van mij wel gewonnen hebben", zei hij daarover. "Donyell Malen en ik moeten nog beter werken aan onze samenwerking en dat we elkaar beter begrijpen. Het zal in de toekomst alleen maar beter gaan."




Tags

zahavi eran fox gereisd malen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage