Transparent
Inloggen
Sluiten

Joachim Löw: 'We verliezen Mario Götze zeker niet uit het oog'

9 november 2020 10:09 - Sportbuzzer.de
Foto: Pro Shots

Joachim Löw: "We verliezen Mario Götze zeker niet uit het oog"; image source: Pro Shots

In gesprek met het Duitse Sportbuzzer geeft bondscoach Joachim Löw aan dat Mario Götze ook weer in beeld is bij het nationale team van Duitsland. "Ik ben blij dat hij zo goed begonnen is in Eindhoven. Dat was eigenlijk niet verwacht", aldus Löw. "Hij oogt zeer fris en zeer wendbaar. De spelvreugde spat van hem af. Hij heeft dat ook nodig vanwege zijn lichtvoetigheid en zijn variabiliteit. We verliezen hem zeker niet uit het oog."

Philipp Max is dankzij zijn uitstekende start bij PSV voor het eerst in zijn loopbaan opgeroepen voor het nationale team van Duitsland en kan daarom deze week zijn debuut maken.

Meer op Sportbuzzer.de




Discussieer mee op de forums


Tags

low gotze joachim duitsland lichtvoetigheid oogt philipp spat spelvreugde sportbuzzer variabiliteit

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Zou grandioos zijn als max en Gotze in het nationale elftal staan. Staan we toch weer wat meer op de kaart internationaal. Moeten we wel van tegenstanders zoals paok gaan winnen.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Helemaal mee eens. Max en Götze kunnen voor ons een uithangbord in Duitsland zijn. Samen met een trainer die in Duitsland een enorme reputatie heeft kan dat als een magneet werken voor talenten uit Duitsland die een springplank zoeken naar de Europese (sub)top.
+2/-0

3 jaar geleden
Mario , fantastische speler met en zonder bal , altijd al geweest . Ook in die mannschaft . sympathiek en zeker niet arrogant. Daar gaan wij nog veel plezier aan beleven. Zal mij niet verbazen als hij het volgende seizoen bij een grote Europese club speelt als hij fit blijft.
+2/-0

3 jaar geleden
PSV: Vroeger waren we soms hofleverancier van Oranje, sinds dit jaar de beste Duitse ploeg na Bayern Munchen! Ik was sceptisch in het begin maar het Duitse voetbal begint me steeds beter te bevallen
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ja, en op de winnende goal maken in de laatste minuten hadden we al langer een patent 😀
+1/-0

 
3 jaar geleden
De Duitse trainers-Welle is een opvallend fenomeen de laatste jaren. Klopp is de überexponent, Nagelsmann een heel goede, en in NL zijn dat buiten Schmidt, zeker Wormuth en Letsch. Volgens mij ook geen toeval dat Vitesse het zo goed doet momenteel, daar staat het goed, en beiden punten pakten tegen ons. Zij hebben namelijk beiden met Schmidt gewerkt en wisten hoe PSV te bespelen, niet in de laatste plaats omdat PSV in balbezit nog een weg te gaan heeft en nog te traag is. PSV heeft denk ik een juiste keus gemaakt door met Schmidt in zee te gaan om een blueprint voor de toekomst te maken. De omschakeling kost echter tijd, en daarom heeft de trainer om spelers gevraagd bij JdJ (lees Duitse) die het snel kunnen oppakken of al beheersten. Het zal allemaal nog moeten blijken, maar ik ben in ieder geval wel positief. En voor die goal in de laatste minuut hebben we geen Duitsers nodig idd @psveeboer ;)
+3/-0

 
3 jaar geleden
Ja goede analyse. Ben ik het helemaal mee eens. Wel vreemd dat bij Vitesse het sneller en beter lukt vooralsnog dan bij ons PSV.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage