Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV wint uitduel tegen Vitesse; 12e zege op rij

15 maart 2003 20:10

PSV heeft zaterdagavond in Arnhem met maar liefst 0-5 gewonnen van Vitesse. De winstpartij betekende de 12e zege op rij voor de Eindhovenaren. Door de zege vergrootte PSV de voorsprong in de competitie op Ajax weer tot 10 punten. Morgen spelen de Amsterdammers in de Arena tegen Excelsior. Het kampioenschap lijkt langzamerhand in zicht te komen.

Het laaggeplaatste Vitesse was geen partij voor PSV. De Eindhovenaren hoefden zich nauwelijks in te spannen zaterdagavond en voelden daardoor geen moment het gemis van de geschorste Mateja Kezman. In de tweede minuut maakte Van Halst een eigen doelpunt, waardoor PSV wel heel gemakkelijk op voorsprong kwam. In de 34e minuut vergrootte Arjen Robben de voorsprong voor de Eindhovenaren: 2-0. Drie minuten later maakte aanvoerder Mark van Bommel het derde doelpunt van de wedstrijd, waarmee hij de wedstrijd definitief besliste.

In de tweede helft vergat PSV veel verder uit te lopen. Dat duurde tot zo'n tien minuten voor tijd. De voor de Braziliaan Leandro ingevallen Arnold Bruggink liet met twee treffers weer eens van zich horen. Hij bepaalde daarmee de eindstand op 5-0. Leandro liet vanavond duidelijk zien op de weg terug te zijn. Ook de Koreaan Lee maakte als linksback weer een behoorlijke indruk.

[wedstrijdverslag volgt later op deze site]

Meer op




Tags

vitesse leandro vergrootte arena arjen arnhem arnold besliste betekende bommel braziliaan bruggink excelsior gemis halst hoefden kezman koreaan laaggeplaatste lee mateja robben spannen vergat voelden wedstrijdverslag winstpartij

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage