Transparent
Inloggen
Sluiten

Joachim Löw: 'Philipp Max heeft ons overtuigd in deze twee wedstrijden'

16 november 2020 20:37 - Spox.com
Foto: Pro Shots

Joachim Löw: "Philipp Max heeft ons overtuigd in deze twee wedstrijden"; image source: Pro Shots

Philipp Max heeft afgelopen week veel indruk weten te maken op Joachim Löw. De bondscoach van de Duitsers gaf dat afgelopen weekend aan na de zege tegen Oekraïne. "Hij heeft ons overtuigd in deze twee wedstrijden", aldus Löw, opgetekend door Spox. "Wat ons vooral bevalt is dat hij met veel snelheid naar voren gaat en ook veel durft te doen. Hij heeft het goed gedaan en wij zijn erg blij met hem."

Löw werd ook gevraagd of Max in 2021 opnieuw bij de Duitse ploeg zal zitten. "Daar kun je wel vanuit gaan", reageerde de bondscoach daarop.

Omdat concurrenten Robin Gosens en Marcel Halstenberg kampen met blessures zal Max ook tegen Spanje in de basis starten. Een gelijkspel van de Duitsers is voldoende om groepswinnaar te worden in de Nations League.

Meer op Spox.com




Discussieer mee op de forums


Tags

low joachim philipp gosens groepswinnaar halstenberg nations oekraine spox

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Die Schmidt gaat zijn salaris dubbel en dwars terugverdienen !!
+2/-0

 
7 maanden geleden
Waarheid als een koe, maar deze is toch eerst verdienste van John de Jong, was vorig jaar ook al bezig met hem...
+1/-0

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Als je PSV-aandeelhouder zou kunnen zijn, zou je bij de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering de directie een flink compliment kunnen geven voor de waardevermeerdering/potentie van je belegd vermogen door de overal gewilde Schmidt voor de neus van de concurrenten weg te kapen. :)
+1/-0

7 maanden geleden
Fantastisch voor hemzelf en voor het imago van PSV in het buitenland. Ik hoop alleen niet dat we dadelijk een scenario Angeliño krijgen, dat ie na één goed seizoen gelijk weer pleite is...
+1/-0

 
7 maanden geleden
Dat wil natuurlijk niemand, maar het voordeel is - mocht het onverhoopt toch gebeuren - dat er dan wel een flinke transfersom tegenover staat...
+1/-0

 
7 maanden geleden
De situatie Angeliño was natuurlijk wel even anders. PSV kon hem alleen kopen met een terugkoopclausule voor City in het contract.
Dit zal met Augsburg waarschijnlijk niet afgesproken zijn; ik heb er althans niets over gelezen.
Dit voorkomt natuurlijk niet dat hij komende zomer verkocht wordt (wat denk ik wel zal gebeuren), maar daar zal dan zoals @PSValtijd1 zegt wel een flinke transfersom tegenover staan.
+1/-0

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Angeliño was toch gehuurd (on loan) van City?

Wel leuk hoor voor Max én voor (de internationale uitstraling van) PSV!

En als de ontwikkeling zich door zet zou je zomaar ergens dit seizoen 2 Duitse A-internationals in je selectie hebben.

Die zag ik de afgelopen jaren, mit Schwaab und Baumgartl, niet bepaald aankomen hoor!

Wellicht reden om voor het eerst in mijn leven écht enige sympathie te gaan koesteren für die Mannschaft. Temeer daar ook Werner en, in mindere mate, Havertz daar ook voor uitkomen. Gekker moet het niet worden, hahaha!

(edit: nadeel is dat wij bij PSV waarschijnlijk van zowel Max als Götze maar één seizoen mogen genieten, en dat ook nog eens vanop afstand, maar dat is tegenwoordig niet anders helaas)
+1/-0

 
7 maanden geleden
Als ze ons in een jaar een kampioenschap en CL bezorgen neem ik de korte tijd graag voor lief. En met CL zouden veel spelers zomaar wat langer kunnen blijven. CLubs waar CL gespeeld kan worden zijn er niet te over
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws




Tagcloud

bernal boscagli eredivisie espn feyenoord geldprijs giakoumakis ginkel guppie identieke ihattaren israelier izecson jong kampioensschaal kanaal machlas madueke malen omsmelten origineel penalties rico rosario santos schmidt shevchenko utrecht zahavi zeist